Keramische teken- en vlooienbanden

Keramische teken- en vlooienbanden

Er zijn diverse soorten parasieten en om uw hond tegen al die soorten te beschermen zijn meestal meerdere maatregelen nodig. Volwassen vlooien, vlooienlarven, vlooieneitjes, teken, luizen, vliegen, muggen, mijten, giardia, hartwormen en longwormen. Er zijn zoals u ziet nogal wat nare beestjes om uw hond tegen te beschermen.

De middelen die doorgaans als eerste in beeld komen zijn de middelen die werken op basis van een giftige stof. Maar geen van de bestaande middelen biedt bescherming tegen alle genoemde parasieten ineens. Er is altijd een combinatie van middelen nodig.

Er zijn ook alternatieven, bescherming tegen parasieten die op natuurlijke middelen is gebaseerd. Zoals de keramische tekenbanden.

Keramische tekenbanden in Griekse kleuren
Keramische tekenbanden zijn er zelfs in de Griekse kleuren, speciaal voor ons gemaakt.

We vertellen u over de keramische tekenbanden die onze honden in gastgezinnen om krijgen om ze vooral te beschermen tegen teken in het artikel over tekenbanden voor uw hond.

Keramische tekenband kopen

Net als onze tuigjes zijn ook de keramische tekenbanden handgemaakt.
Onze honden in gastgezinnen dragen zo’n band met keramiek kralen en net als de tuigjes die de honden dragen, kunnen we ook deze tekenbanden van harte aanbevelen.

Daarom hebben al onze adoptanten de mogelijkheid keramische tekenbanden via ons te kopen. Zodat de honden een goede bescherming krijgen tegen teken en andere parasieten. Zonder gebruik van giftige middelen.

Tekenband 02
Tekenband 03
Tekenband 04
Tekenband 05
Tekenband 06
Tekenband 07

Maakt u gebruik van Facebook, kijk dan op de marktplaats van Dog Rescue Greece hoe u een keramische tekenband kunt kopen.

Heeft u geen Facebook, neem dan contact op met Heidi Limburg of Sabine Scholtes.
Dit is de WEBSITE van Sabine Scholtes (<<< klik op het woord WEBSITE)