Gastenboek

Gastenboek van Dog Rescue Greece

Sinds februari 2019 hebben we een gastenboek. In dit gastenboek kunt u een bericht schrijven over onze honden, over artikelen op deze website, over uw ervaringen met Dog Rescue Greece en – als u tot onze adoptanten behoort – natuurlijk ook over uw hond. Wij nodigen u van harte uit in ons gastenboek te schrijven.

Uit reacties op onze Facebook pagina bleek een behoefte te bestaan om ook op de website ervaringen met Dog Rescue Greece te kunnen delen.
Zoals u ziet aan de badge wordt onze Facebook pagina hoog gewaardeerd.
U kunt een aantal van de recensies die we op Facebook hebben ontvangen zien op onze pagina met Facebook waarderingen.

Jeannette Mucek
8 november 2019

Drie jaar geleden hebben wij een klein hummel uit Griekenland geadopteerd via Dog Rescue Greece. Eerst moest er bij een huisbezoek gekeken worden of het bij ons allemaal wel zuivere koffie was, maar gelukkig mocht Willow bij ons komen wonen. Zodra ze in mijn armen gelegd werd, sloeg ze haar pootjes om mijn nek en vanaf dat allereerste moment hoort ze bij ons. Natuurlijk ging er wel eens iets mis: een plasje in de nacht, een grom naar de poezen en een gesloopt speelgoedje, maar het is zo’n lieve, zachte, prachtige meid geworden. We zijn heel gelukkig met haar. Ondertussen heb ik DRG leren kennen als een zeer betrokken en hardwerkende vrijwilligersorganisatie, die maar één doel heeft: het redden van zoveel mogelijk honden die in Griekenland onder vreselijke omstandigheden moeten zien te overleven. Alles op alles wordt gezet om de dieren in veiligheid te brengen en een goed thuis te bieden in Nederland. In Nederland zorgt een klein netwerk van pleeggezinnen voor de eerste opvang, waarna gezocht wordt naar een passend, liefdevol thuis. De adoptiegezinnen kunnen rekenen op eerlijke informatie en -indien nodig- begeleiding bij de opvoeding van hun nieuwe gezinslid. Ook is er inmiddels een tamelijk hechte groep adoptanten die via een Faceboekgroep leuke verhalen en foto’s uitwisselen maar zeker ook advies en tips met elkaar delen. Al met al is er dus ook een groot vangnet ná de adoptie. Kortom: aan wie overweegt om een hond te adopteren kan ik Dog Rescue Greece met een heel warm hart aanbevelen!

Bianka Van der Dennen
5 november 2019

Op 31 oktober heb ik Kell op mogen halen bij Claudia! S morgens was ik nog door haar gebeld dat Kell wat groter was dan ik dacht en na wat overleg vertelde ik haar dat ik Kell gewoon zou komen halen, want ik was op de hond gevallen en een paar cm meer maakte me niet uit! Toch moest ik even slikken toen ik haar zag... Haar mee naar de auto nemen viel niet mee want ze heeft dagenlang niet willen lopen: ze kroop weg in de bosjes, ging liggen, en met heel veel geduld heb ik haar aan t lopen gekregen! Daarna gebeurde vanalles: slopen, uit de bench ontsnappen, niet zindelijk zijn, angstig, en dan heb ik nog niet alles gehad! Ik ben bijna een week verder nu: kell reageert op me en wil spelen met uck (mijn andere hondje) en tijdens t wandelen merk ik al dat ze los wil om te kunnen spelen (wat overigens nog even niet aan de orde is). Ze is ontzettend lief en rustig en begint stout te worden ..... ik ben blij dat ze bij mij en uck is!!!! Djw Claudia, Ben en DRG

Gonnie
9 september 2019

Vandaag precies 2 jaar geleden kwam Arista nu Happy in ons leven.
We hebben haar via de stichting geadopteerd en zijn nog steeds heel blij met haar. Het is een hele lieve ongecompliceerde blije hond. Ze kan goed overweg met onze border collie, de 3 katten en ook met de paarden.
Aanstaande zaterdag gaan we weer op vakantie naar Griekenland en op de terugvlucht begeleiden we 3 hondjes naar Nederland, waar hopelijk lieve baasjes naar hun komst uitkijken.
DRG is een fijne stichting.

Pascale
26 juli 2019

Wat zijn wij goed begeleid en ontzettend goed geholpen door alle vrijwilligers van Greece dog resque !!

Vanaf het moment dat wij verliefd werden op onze pup en wij haar wilde adopteren merkte we dat dit niet zomaar ging. Vol enthousiasme werd ons door Claudia verteld wat erbij kwam.kijken en dat we de hond niet zomaar kregen. Arme Claudia gestalkt door mij, mijn enthousiasme en vragen. Vol geduld werd ik te woord gestaan! Een overvloed aan heel veel nodig en nuttige
informatie advies en bewustwording van het feit dat je er een gezinslid bij krijgt! En dat je er een heel hondenleven aan vast zit.

Nu hebben we haar onze Joy, een blij, lieve vrolijke pup! Nog steeds mogen we altijd terugvallen op de DRG ik neem mijn petje af voor alle vrijwilligers en hoe goed het allemaal geregeld en georganiseerd is!!!

Juma
19 juli 2019

Hoi,
Ik ben Juma en ben 11 jaar en ik vind het heel goed wat jullie doen voor de honden wij hebben er zelf ook hondje van jullie stichting die kiwi heet en zij is ook heeeel lief.
Wij waren ook in Thailand en ik vond het heel zielig dat er zo veel zwerfhonden waren dus het is heel goed wat jullie doen.
Ga zo door en jullie maken iedereen blij.

Ans Massuger
6 mei 2019

Eind mei 2019 bijna iedereen vakantiegeld. Laten we iets voor de hondjes blijven betekenen. Nu voor de hondjes uit West Athene van de shelter die gaat sluiten. Drinken we allemaal flesje wijn minder.

Hilde
27 april 2019

Hallo,
Hier wil ik graag mijn dankbaarheid tonen aan de mensen die Dog Rescue hebben opgezet, en de mensen die zorgen voor de nazorg.
Het is nu alweer bijna 6 jaar geleden dat we onze hond Beau vonden op de site.
Hij had een ietwat moeilijke start, maar door de liefdevolle opvang toen bij Arnolda kwam alles weer op z'n pootjes terecht.

Maar wat als blijkt dat je hond later gedrag vertoont waar je geen raad mee weet.....?
We waren verhuisd en Beau was erg bang geworden en onzeker. Ik kon hem zelfs niet meer los laten, want hij reageerde met veel lawaai op alles wat hem vreemd leek.

Ik heb Arnolda gemaild en wij kregen van Arnolda het advies om de nazorg te raadplegen..dat is Ben van Asperen.
Hij heeft ons veel fijne tips gegeven, waar Beau weer zekerder van werd en hij nu weer af en toe los kan.

Voor alle mensen die twijfelen een hond aan te schaffen uit 't buitenland, wil ik zeggen: Deze organisatie heeft een groot Hart...voor dier en baas .En mocht je hond een ander gedrag gaan vertonen.....je wordt geholpen.
Mijn dank is Groot !
Hilde

Shivanne
19 april 2019

Hallo Allemaal,
14 april hebben wij onze kleine Leo nu Milo mogen ophalen op Eindhoven Airport.
Wij hebben van te voren nauw contact gehad met Claudia wat hart voor de organisatie heeft, en wat met veel plezier je helpt met al je vragen. Milo is liefdevol opgevangen in een gastgezin in Griekenland en heeft zich in Nederland snel eigen gemaakt.
Nu een klein weekje later is het al een voorbeeldige puppy en zouden wij niet meer zonder de kleine boef kunnen! Chapeau voor de organisatie en de nazorg, alles is tot in de puntjes heel goed geregeld.
Nogmaals bedankt voor alles!

Riet de Winter
15 april 2019

Lieve allemaal. 15 april 2018, hadden wij onze Konny opgehaalt van het vliegtuig. En wat waren wij benieuwd hoe zij er in het echt uit zou zien.
Wat was zij een bang hondje, en wat vonden wij haar lief. Nu precies een jaar later, na heel veel liefde geven, geduld en vertrouwen in haar hebben, is alles heel goed gegaan. Van een heel bange hond, is zij een heel trotse en blije hond geworden. Die op iedereen afstapt, zelfs naar andere honden toe. En dan zie je haar denken, hallo hier ben ik, ga je met mij spelen. Het is zo leuk, we genieten ontzettend van haar. En we houden ook heel veel van haar. En gelukkig houd ze ook van ons.
Hoop zo dat alle hondjes zo’n fijn huis krijgen net als Konny. Heel veel groeten van ons, en jullie krijgen een lekkere knuffel van Konny

Bettie Elslander
11 maart 2019

Vandaag precies een jaar geleden kwam Finn bij ons wonen. Het traject hier naar toe was heel goed, en ook eenmaal bij ons, de nazorg, belangstelling en hartelijkheid bij vragen waren in een woord geweldig.
DRG is in mijn ogen een stichting die alleen maar t beste voor heeft, met de hondjes die zij bemiddelen en plaatsen !

1 2 3

Heeft u bepaalde vragen waarop u een antwoord zoekt, dan kunt u ook kijken op onze pagina met veelgestelde vragen en antwoorden.

Wilt u vrijwilliger worden bij Dog Rescue Greece, dan kunt u de mogelijkheden zien op onze pagina over vrijwilligerstaken.
Wij zijn vooral op zoek naar mensen die gastgezin voor onze honden willen zijn.