Gastenboek

Gastenboek van Dog Rescue Greece

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Bettie Elslander Bettie Elslander schreef op 11 maart 2019 om 21:03:
Vandaag precies een jaar geleden kwam Finn bij ons wonen. Het traject hier naar toe was heel goed, en ook eenmaal bij ons, de nazorg, belangstelling en hartelijkheid bij vragen waren in een woord geweldig.
DRG is in mijn ogen een stichting die alleen maar t beste voor heeft, met de hondjes die zij bemiddelen en plaatsen !
Marianne Vermeulen Marianne Vermeulen schreef op 11 maart 2019 om 18:36:
Hallo allemaal.
Sinds 6 maart zijn wij de trotse baasjes van Pip. (Voorheen Marissa)
Wat een geweldige oraganisatie is dit👍
We hebben vooraf contact gehad met Claudia..altijd bereidt vragen te beantwoorden.
6 maart naar Eindhoven airport..spannend was dat. Ook daar alles super geregeld. We konden eindelijk ons hondje knuffelen en meenemen naar huis. Het gaat super..ook met de andere honden. Zooo blij met haar.
Dank jullie wel voor alles..
Marianne
Udo en Bettie Kool Udo en Bettie Kool schreef op 7 maart 2019 om 14:54:
Hallo lieve mensen, wij hebben Kira, herdershond, opgehaald bij Schiphol, 25 febr 2019. Ze is 2 jaar. Wij zijn zo tevreden met onze lieve schat. We hebben het gevoel, dat ze al jaren bij ons is. Zo vertrouwd. Zelf is ze ook zo tevreden. Volgens mij, zijn wij voor elkaar bestemd!
Wij kunnen iedereen aanbevelen een hond van Dogrescuegreece.nl te nemen. Een geweldige organisatie. Groetjes van de gelukkige Udo en Bettie. Een heel lief pootje van ,de eveneens, gelukkige Kira.
Willie van den Hoek Willie van den Hoek schreef op 26 februari 2019 om 11:04:
Op 31 mei 2018 kwam onze Valentina in ons leven, nu hebben we haar Tina genoemd. op de foto waren mijn man en ik al gelijk verliefd op haar zo een mooi moppie, toen zijn we op bezoek gegaan bij Claudia om haar te ontmoeten en ja hoor we waren gelijk gek met haar. en een dag later kwam ze in ons huis en in ons hart. En ook er na blijf je contact houden met DRG ook met goede adviezen als je die nodig hebt.
Wij zijn heel dankbaar dat we Tina bij ons hebben. we genieten elke dag van haar en ze is zo lief en zo een tevreden meisje.
Marjolijn Marjolijn schreef op 25 februari 2019 om 22:27:
In oktober 2018 zagen we Usha, nu Ouza, op de website staan en waren meteen verliefd. Ze heeft meer broertjes en zusjes, maar zij was het gewoon! We moesten een filmpje maken van ons en ons huis om te zien of we geschikt waren. Dat waren we. Al onze vragen werden snel via Whatsapp beantwoord. En eind november kwam Ouza naar Nederland onder goede begeleiding. Ze kwam eerst even in een lief gastgezin en na een week konden we haar ophalen. Inmiddels is ze 7 maanden oud, een echte doerak, een echt vrouwtje met haar op de tanden. We zijn superblij met haar en ook Yassoe is uiteindelijk erg blij met zijn vriendinnetje. Ze is gezond, slim, mooi en lief. DRG is een geweldige stichting die alles doet voor de hondjes en voor de mensen die adopteren. Ook de nazorg is goed met fijne adviezen. We adviseren iedereen om zo een hondje te adopteren. DRG is TOP!!
Lianne Lianne schreef op 25 februari 2019 om 21:18:
In juli 2015 adopteerden wij Arkouda(Roberto), op de terugreis uit Griekenland namen we voor de stichting zijn moeder Nadia mee. Jongste dochter was helemaal verliefd en dat was Arnolda niet ontgaan. Tijdens de reis kregen we het aanbod om Nadia ook te adopteren. Ik vroeg bedenktijd maar kon binnen een minuut terugbellen met een volmondig “ja”. Tijdens een van onze gesprekken met Arnolda kreeg ze onze wens te horen: een hond met blauwe ogen. En die hadden ze ook in de opvang. Samen met Dias deed onze blauwogige Demi de intrede in ons gezin.
De begeleiding bij de adoptie van de honden hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook na adoptie staan ze open voor vragen. Met diverse broertjes/zoons/dochters van Nadia en Arkouda hebben we af en toe contact. En ook met het bazinnetje van Dias’ broertje Tommy hebben we contact.
Intussen heeft mijn man namens de stichting al diverse vluchten met hondjes begeleid als vluchtbegeleider. De stichting zorgt er niet alleen voor dat er hondjes geadopteerd kunnen worden, ook in Griekenland zelf zetten ze zich in om de omstandigheden voor de zwerfhonden daar te verbeteren.
Irma Broere Irma Broere schreef op 25 februari 2019 om 20:22:
Nadat ons vorige hondje was overleden waren we op zoek naar een hond uit het asiel maar vonden er niet wat we zochten. Op internet zagen we een hondje voorbijkomen van DRG en daar op gereageerd, kreeg een dag later een telefoontje met de mededeling dat het hondje( helaas voor ons) besproken was en dat ze het erg vervelend vond. Kreeg hét advies om te kijken op de site want er stonden er 2 op die waarschijnlijk goed bij ons paste. En ja hoor daar was hij "onze knappe Timmy " . Na een bezoek bij zijn fantastische opvanggezin ( familie van Engelen) en goed contact met DRG kregen we groen licht om hem te adopteren. Goed contact met verschillende mensen van DRG omtrent advies over voeding etc. gehad! Via besloten groep leuk contact met eigenaar van zijn broertje en andere eigenaren van een adoptie hond van DRG. Kan niet anders zeggen dan dát er goed wordt gekeken of de hond goed past bij je gezin dus er wordt écht gehandeld in het belang van de hond. Wij zijn vol lof over DRG!
Margriet de Graaff Margriet de Graaff schreef op 25 februari 2019 om 16:59:
Op 17 december 2017 kwam Maureen in ons leven. We waren al een tijdje op zoek naar een vriend of vriendin voor Spykie. Het was een match made in heaven. Vanaf de eerste minuut dat wij in Arnhem kwamen, om kennis te maken, was de zaak beklonken. Spykie en Maureen zijn onafscheidelijk. We zijn zo blij met haar. En wat ons opviel was de betrokkenheid van de Stichting. Er is vaak contact met ons opgenomen. Spykie hadden we uit een Nederlands asiel, maar daarvan hebben we nooit meer iets gehoord.
Kortom, we hebben het enorm met elkaar getroffen. Het is elke dag een beetje feest.
Tessa Tessa schreef op 25 februari 2019 om 16:05:
In de lente van 2017 adopteerden wij Frodo via de stichting. En elke dag weer zijn we dankbaar voor deze beslissing. Wat een vrolijke snuit is het toch, en hij heeft al zoveel geleerd. Van een bange pup, naar een vrolijke tiener! In z'n eentje was ook maar zo alleen, dus kwam al snel onze tweede griek: Sam.
Dat ging eerst niet goed samen. Frodo had eindelijk z'n gouden mandje voor het leven gevonden, en dat wil je natuurlijk niet zomaar delen! Gelijk met de stichting gebeld om te vragen wat te doen. Goede adviezen gekregen, en na twee dagen waren het dikke vriendjes. Dat is intussen alleen maar meer geworden. Sterker nog; ze kunnen niet meer zonder elkaar. Ze spelen, slapen en eten met elkaar.
Elke dag is een feestje met onze twee clowns in huis. Het leuke is ook de gezamenlijke Facebook pagina waar alle baasjes van de Griekse hondjes via deze stichting foto's en verhalen delen. Zo blijft er goed contact, wat eigenlijk heel uniek is. Dat zie je niet vaak. En dat is een heel positief iets.
Deze stichting zet zich met hart en ziel in voor alle hondjes!
Mariska Mariska schreef op 25 februari 2019 om 13:35:
Januari 2014 kwam mijn eerste DRG hondje "Lotte" , bij mij wonen.
Ik had al een Griekse schone die via via bij mij terecht was gekomen. En ik hoopte op een kamaraadje voor ons allemaal. En dat was & is ze nog steeds, mijn lieve Lotte meiske. Ik wilde wel adopteren via een stichting waarbij het écht om de dieren gaat! Dus gezocht op internet en navraag gedaan. Het persoonlijk contact met DRG was gelijk goed! Een open gesprek en goede informatie over de stichting welke een warm ❤️kloppend hart voor de Griekse straathonden heeft. In Griekenland wordt ook geprobeerd de situatie te verbeteren en structureel op te lossen bv. door het laten sterilliseren van straathonden, voorlichting geven aan plaatselijke bevolking, maar ook contacten onderhouden met gemeenten over het "hondenprobleem" opvangplaatsen. De cultuur is daar in Griekenland niet te vergelijken met hoe wij in Nederland met onze dieren omgaan. Helpen waar het kan daar in Griekenland en de evt. geschikte honden over te laten komen naar Nederland (o.a. na medische keuring) om, het liefst in gastgezinnen, te wennen en geadopteerd te worden door liefdevolle mensen die vooraf ook gescreend worden. Nadat ik met mijn oude hond Mossi had kennis gemaakt met Lotte die in een nederlands gastgezin verbleef, kwam Arnolda kort daarna op huisbezoek. Persoonlijk contact👍
Ook wij als adoptanten moeten kunnen laten zien dat we de zorg voor een hond kunnen dragen. Zij zien dat een hond van hun stichting goed terecht komt! Mooi!

Want, Bezint eer ge begint! Een Hond is geen voorwerp en verdient het, zeker deze lieverds, om een forever❤️ warm thuis te krijgen.

Inmiddels heb ik hier 3 DRG honden rond huppelen. De liefde van deze honden is zo puur! Ze weten wat het is om NIET geliefd te worden en ik denk dat ze hierdoor nog meer dankbaar zijn.

Iedere adoptie wordt begeleid door oa een nazorg traject. Had ik vragen, liep ik ergens tegenaan (iedere hond is toch weer anders), waar moet ik aan denken(ontwormen & ontvlooien advies krijg je mee)... Ik kreeg een aanspreekpunt die ook uit zichzelf navraag deed na de adoptie. De stichting staat voor je klaar. De mensen achter DOG RESCUE GREECE verdienen een pluim. Ik ben blij dat jullie zoveel doen voor deze honden. En ik hoop dat jullie nog heel veel honden kunnen helpen, daar & hier!!❤️
Heeft u bepaalde vragen waarop u een antwoord zoekt, dan kunt u ook kijken op onze pagina met veelgestelde vragen en antwoorden.

Wilt u vrijwilliger worden bij Dog Rescue Greece, dan kunt u de mogelijkheden zien op onze pagina over vrijwilligerstaken.
Wij zijn vooral op zoek naar mensen die gastgezin voor onze honden willen zijn.