Gastenboek

Gastenboek van Dog Rescue Greece

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Gonnie Gonnie schreef op 9 september 2019 om 09:24:
Vandaag precies 2 jaar geleden kwam Arista nu Happy in ons leven. We hebben haar via de stichting geadopteerd en zijn nog steeds heel blij met haar. Het is een hele lieve ongecompliceerde blije hond. Ze kan goed overweg met onze border collie, de 3 katten en ook met de paarden. Aanstaande zaterdag gaan we weer op vakantie naar Griekenland en op de terugvlucht begeleiden we 3 hondjes naar Nederland, waar hopelijk lieve baasjes naar hun komst uitkijken. DRG is een fijne stichting.
Pascale Pascale schreef op 26 juli 2019 om 21:01:
Wat zijn wij goed begeleid en ontzettend goed geholpen door alle vrijwilligers van Greece dog resque !!
Vanaf het moment dat wij verliefd werden op onze pup en wij haar wilde adopteren merkte we dat dit niet zomaar ging. Vol enthousiasme werd ons door Claudia verteld wat erbij kwam.kijken en dat we de hond niet zomaar kregen. Arme Claudia gestalkt door mij, mijn enthousiasme en vragen. Vol geduld werd ik te woord gestaan! Een overvloed aan heel veel nodig en nuttige
informatie advies en bewustwording van het feit dat je er een gezinslid bij krijgt! En dat je er een heel hondenleven aan vast zit. Nu hebben we haar onze Joy, een blij, lieve vrolijke pup! Nog steeds mogen we altijd terugvallen op de DRG ik neem mijn petje af voor alle vrijwilligers en hoe goed het allemaal geregeld en georganiseerd is!!!
Juma Juma schreef op 19 juli 2019 om 16:16:
Hoi,
Ik ben Juma en ben 11 jaar en ik vind het heel goed wat jullie doen voor de honden wij hebben er zelf ook hondje van jullie stichting die kiwi heet en zij is ook heeeel lief
Wij waren ook in Thailand en ik vond het heel zielig dat er zo veel zwerfhonden waren dus het is heel goed wat jullie doen.
Ga zo door en jullie maken iedereen blij
Ans Massuger Ans Massuger schreef op 6 mei 2019 om 17:31:
Eind mei 2019 bijna iedereen vakantiegeld. Laten we iets voor de hondjes blijven betekenen. Nu voor de hondjes uit West Athene van de shelter die gaat sluiten. Drinken we allemaal flesje wijn minder
Hilde Hilde schreef op 27 april 2019 om 16:36:
Hallo,

Hier wil ik graag mijn dankbaarheid tonen aan de mensen die Dog Rescue hebben opgezet, en de mensen die zorgen voor de nazorg.

Het is nu alweer bijna 6 jaar geleden dat we onze hond Beau vonden op de site.
Hij had een ietwat moeilijke start, maar door de liefdevolle opvang toen bij Arnolda kwam alles weer op z'n pootjes terecht.

Maar wat als blijkt dat je hond later gedrag vertoont waar je geen raad mee weet.....?
We waren verhuisd en Beau was erg bang geworden en onzeker. Ik kon hem zelfs niet meer los laten, want hij reageerde met veel lawaai op alles wat hem vreemd leek.

Ik heb Arnolda gemaild en wij kregen van Arnolda het advies om de nazorg te raadplegen..dat is Ben van Asperen.
Hij heeft ons veel fijne tips gegeven, waar Beau weer zekerder van werd en hij nu weer af en toe los kan.
Voor alle mensen die twijfelen een hond aan te schaffen uit 't buitenland, wil ik zeggen: Deze organisatie heeft een groot Hart...voor dier en baas .En mocht je hond een ander gedrag gaan vertonen.....je wordt geholpen.

Mijn dank is Groot !

Hilde
Shivanne Shivanne schreef op 19 april 2019 om 23:53:
Hallo Allemaal,
14 april hebben wij onze kleine Leo nu Milo mogen ophalen op Eindhoven Airport. Wij hebben van te voren nauw contact gehad met Claudia wat hart voor de organisatie heeft, en wat met veel plezier je helpt met al je vragen. Milo is liefdevol opgevangen in een gastgezin in Griekenland en heeft zich in Nederland snel eigen gemaakt. Nu een klein weekje later is het al een voorbeeldige puppy en zouden wij niet meer zonder de kleine boef kunnen! Chapeau voor de organisatie en de nazorg, alles is tot in de puntjes heel goed geregeld.

Nogmaals bedankt voor alles!
Riet de Winter Riet de Winter schreef op 15 april 2019 om 11:26:
Lieve allemaal. 15 april 2018, hadden wij onze Konny opgehaalt van het vliegtuig. En wat waren wij benieuwd hoe zij er in het echt uit zou zien. Wat was zij een bang hondje, en wat vonden wij haar lief. Nu precies een jaar later, na heel veel liefde geven, geduld en vertrouwen in haar hebben, is alles heel goed gegaan. Van een heel bange hond, is zij een heel trotse en blije hond geworden. Die op iedereen afstapt, zelfs naar andere honden toe. En dan zie je haar denken, hallo hier ben ik, ga je met mij spelen. Het is zo leuk, we genieten ontzettend van haar. En we houden ook heel veel van haar. En gelukkig houd ze ook van ons. Hoop zo dat alle hondjes zo’n fijn huis krijgen net als Konny. Heel veel groeten van ons, en jullie krijgen een lekkere knuffel van Konny
Bettie Elslander Bettie Elslander schreef op 11 maart 2019 om 21:03:
Vandaag precies een jaar geleden kwam Finn bij ons wonen. Het traject hier naar toe was heel goed, en ook eenmaal bij ons, de nazorg, belangstelling en hartelijkheid bij vragen waren in een woord geweldig.
DRG is in mijn ogen een stichting die alleen maar t beste voor heeft, met de hondjes die zij bemiddelen en plaatsen !
Marianne Vermeulen Marianne Vermeulen schreef op 11 maart 2019 om 18:36:
Hallo allemaal.
Sinds 6 maart zijn wij de trotse baasjes van Pip. (Voorheen Marissa)
Wat een geweldige oraganisatie is dit👍
We hebben vooraf contact gehad met Claudia..altijd bereidt vragen te beantwoorden.
6 maart naar Eindhoven airport..spannend was dat. Ook daar alles super geregeld. We konden eindelijk ons hondje knuffelen en meenemen naar huis. Het gaat super..ook met de andere honden. Zooo blij met haar.
Dank jullie wel voor alles..
Marianne
Udo en Bettie Kool Udo en Bettie Kool schreef op 7 maart 2019 om 14:54:
Hallo lieve mensen, wij hebben Kira, herdershond, opgehaald bij Schiphol, 25 febr 2019. Ze is 2 jaar. Wij zijn zo tevreden met onze lieve schat. We hebben het gevoel, dat ze al jaren bij ons is. Zo vertrouwd. Zelf is ze ook zo tevreden. Volgens mij, zijn wij voor elkaar bestemd!
Wij kunnen iedereen aanbevelen een hond van Dogrescuegreece.nl te nemen. Een geweldige organisatie. Groetjes van de gelukkige Udo en Bettie. Een heel lief pootje van ,de eveneens, gelukkige Kira.
Heeft u bepaalde vragen waarop u een antwoord zoekt, dan kunt u ook kijken op onze pagina met veelgestelde vragen en antwoorden.

Wilt u vrijwilliger worden bij Dog Rescue Greece, dan kunt u de mogelijkheden zien op onze pagina over vrijwilligerstaken.
Wij zijn vooral op zoek naar mensen die gastgezin voor onze honden willen zijn.