Tractive

Tractive GPS-tracker

Dog Rescue Greece sponsor Tracktive

Je grootste nachtmerrie: hond vermist!

Het is je grootste nachtmerrie als hondenbezitter: je viervoeter op een dag kwijtraken, doordat hij of zij uit huis is ontsnapt of is weggeglipt tijdens het uitlaten. Het is in slechts één seconde gebeurd. Helaas hebben wij het als stichting ook vaak meegemaakt. Té vaak…
Hoe blij zijn we dan ook met onze nieuwe en unieke samenwerking met Tractive!

Dog Rescue Greece sponsor Tracktive
Met de GPS-tracker van Tractive kun je je hond live, tot op de meter nauwkeurig volgen. Door middel van een simkaart in de tracker die contact maakt met een satelliet en een app op je smartphone, kun je live zien waar je hond is.

Wat een geruststellende gedachte!

Natuurlijk is het beter om te voorkómen dat je hond vermist raakt. Daarom investeren we bijvoorbeeld ook in speciale tuigjes voor onze honden bij gastgezinnen, waar ze niet uit kunnen glippen. Maar ook wij weten dat het ongeluk in een heel klein hoekje zit en dat het echt de beste kan overkomen.

Daarom zijn we zo blij dat Tractive ons werk van harte ondersteunt en een uniek samenwerkingsverband met ons wilde aangaan.
Hierdoor kunnen we onze gastgezinnen zo’n GPS-tracker geven, voor de hondjes die ze voor ons opvangen.

Ook de baasjes van alle geadopteerde honden willen we een GPS-tracker van harte aanbevelen. Zoals gezegd vinden we vermissingen voorkomen altijd beter dan genezen. Maar de wetenschap dat, in het geval het toch gebeurt, in elk geval de hond terug gevonden kan worden met de tracker, is goud waard!

Dog Rescue Greece sponsor Tracktive

Alle informatie vind u op de website: https://tractive.com/eu_en

We krijgen geregeld verzoeken om informatie over de trackers.
Het blijkt dat niet iedereen het prettig vindt om op de (Engelstalige) website van Tractive informatie te vinden over de soorten abonnementen en zo tot een juiste keuze te komen.

Dog Rescue Greece sponsor 16 Wikkies

Daarom willen we u graag verwijzen naar een Nederlandse webshop genaamd Wikkies. Bij deze webshop kopen wij ook geregeld tuigjes voor onze honden, die we gebruiken bij aankomsten en in gastgezinnen.

Dus overweegt u een tracker aan te schaffen en wilt u graag persoonlijke service bij de aankoop, dan adviseren wij u de aankoop bij deze webshop te doen. Uiteraard kunt u ook voor tuigjes, lijnen en halsbanden bij deze webshop terecht.

Zijn er nog vragen? Stuur dan een mail aan: anita@dogrescuegreece.nl

Dog Rescue Greece sponsor Tracktive