Tractive

Tractive GPS-tracker
DRG Tractive 01

Je grootste nachtmerrie: hond vermist

Het is je grootste nachtmerrie als hondenbezitter: je viervoeter op een dag kwijtraken, doordat hij of zij uit huis is ontsnapt of is weggeglipt tijdens het uitlaten. Het is in slechts één seconde gebeurd. Helaas hebben wij het als stichting ook vaak meegemaakt. Té vaak ….

Vermist raken

In Nederland lopen per jaar gemiddeld 6500 honden weg. Een schrikbarend hoog aantal.
Weglopen kan gebeuren omdat de hond ergens van schrikt, zich losrukt, een openstaand tuinhekje of wanneer er niet “gesluisd” wordt (men vergeet deuren achter zich te sluiten).
Het kan iedereen zomaar overkomen. Een ongeluk zit meestal in een klein hoekje.

Als je hond wegloopt, beland je van de ene op de andere minuut in een grote nachtmerrie. Sommige honden worden teruggevonden, sommige niet. Sommige worden dood teruggevonden. Een hond kan in korte tijd een grote afstand afleggen. Waarbij je niet weet of de hond nou linksom of rechtsom is gegaan.

Zoektochten

Bij vrijwel alle zoektochten worden grote zoekteams ingeschakeld, waarbij het team zelfs uit meer dan 100 mensen kan bestaan. Zoektochten kunnen dagen, weken, maanden en soms zelfs jaren duren.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat u deze nachtmerrie niet overkomt? Dat kan door uw hond een GPS-tracker om te doen. Hiermee weet u altijd waar uw hond is, tot op de meter nauwkeurig.

DRG Tractive 03

Met de GPS-tracker van Tractive kun je je hond live, tot op de meter nauwkeurig volgen. Door middel van een simkaart in de tracker die contact maakt met een satelliet en een app op je smartphone, kun je live zien waar je hond is.

Wat een geruststellende gedachte!

DRG Tractive 04

Als u gebruik gaat maken van een GPS-tracker voor uw hond, is het verstandig een extra halsband te gebruiken om de tracker aan te bevestigen.
Alle informatie vindt u op de website: https://tractive.com/nl/

De tracker is in Nederland te koop bij diverse verkooppunten. U kunt de tracker ook bestellen bij Tractive zelf.
Met deze (URL)-code: https://tractive.com/r/yoin6r ontvangt u 30% korting op de tracker.
Heeft u nog vragen over trackers? Stuur dan een mail aan: anita@dogrescuegreece.nl

DRG Tractive 02