Friends for Life

Friends for Life

Er zijn zóveel honden die nooit het geluk van een eigen baasje zullen kennen. Maar die wel heel dringend verzorging ter plekke, in Griekenland, behoeven. 
En er zijn zóveel mensen die helaas niet de mogelijkheid hebben om een hond te adopteren en 24/7, een leven lang, te verzorgen. 
Speciaal voor díe honden en voor díe mensen hebben wij “Friends for Life” opgezet. 

Wat houdt het in?

De virtuele verzorger draagt bij in de kosten van de algehele verzorging van de hond, zolang deze in Griekenland verblijft, en wordt zeer regelmatig door ons op de hoogte gehouden van het wel en wee van de hond. 
Er is geen minimum-bedrag en er is geen maximum-bedrag. Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen hier aan mee te doen en zijn, namens de hondjes, dankbaar voor iedere bijdrage en ondersteuning.
Het is mogelijk dat er meerdere mensen zijn die zich aanmelden voor de ondersteuning van 1 hondje. Zoals gezegd: Elke bijdrage is welkom en de één kan nu eenmaal iets meer missen dan de ander.
Iedereen ontvangt regelmatig, persoonlijk, exclusief beeldmateriaal en verslagen. Er is uiteraard niet alleen geld nodig voor voeding, maar ook voor andere zaken zoals dierenartskosten.
Niemand kan in de toekomst kijken en een eventueel “surplus” wordt door ons in een spaarpotje gestopt voor onvoorziene uitgaven (zoals medische kosten).
Samen staan we sterk.

Ziet u een hond voor wie u elke maand een bijdrage wil doen?
Klik op de link “Mail naar: Dogrescuegreece”, die naast het hondje van uw keuze staat. Er wordt automatisch een email geopend met de gegevens die nodig zijn om u aan te melden. Controleer deze gegevens, en bent u tevreden, druk dan op verzenden.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Divider 75 procent FFL
Bryanna
Teefje FFL
Famke
Teefje FFL
Jessy
Reutje FFL
Santos
Reutje FFL
Friends for Life

Dank u wel!
Efcharisto polí!