Special Needs Doggies

Dit zijn onze honden die een baasje zoeken die hen extra zorg kan geven.

Niet alle hondjes die onze vrijwilligers in Griekenland redden zijn kerngezond. Soms is een hondje zodanig lichamelijk gewond geraakt dat volledig herstel niet meer mogelijk is. Een hondje is dan voor de rest van zijn of haar leven gehandicapt.

Natuurlijk doen onze vrienden in Griekenland er alles aan om deze hondjes zo goed mogelijk te helpen, waar het kan met hulpmiddelen om het leven aangenamer en makkelijker voor hen te maken.

Ook vinden de vrijwilligers hondjes met een aandoening of chronische ziekte, die niet meer te genezen is. Gelukkig zijn de meeste ziektes met de juiste medicatie wel goed te behandelen en kan een hondje met een ziekte nog een goed leven hebben.
Helaas zijn langdurige opvang, zorg, medicatie en financiële middelen in Griekenland in de meeste gevallen niet voorhanden en juist daarom hebben deze hondjes dringend baasjes nodig die dat wel kunnen bieden.

Het is wel goed om te beseffen dat medicatie en onderzoek voor een bestaande ziekte of handicap na adoptie in Nederland niet te verzekeren zijn.

Ook deze hondjes, die niet gevraagd hebben om de aandoening die hen is overkomen, willen graag fijne baasjes, die goed voor hen zorgen en in staat en bereid zijn de speciale zorg te geven die deze hondjes nodig hebben.

Vindt u ook dat deze hondjes de kans verdienen op een fijn leven en wilt u één van deze hondjes dat fijne leven bij u thuis geven? Kijk dan naar onze “Special Needs Doggies” en ontdek welke van deze lieverds uw vriend of vriendin mag zijn.