Eva

Eva
Teefje Eva 00 pro 04
Indicatieve gegevens
Teefje Eva – Geboren: 6 april 2021
Grootte: 50 cm (Gewogen op: 14-02-2022)
Gewicht: 23 kg (Gewogen op: 14-02-2022)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Nederland
Teefje Eva 68
Wie ben ik?

Dit is Eva en zij is samen met haar zusje Ekaterini in de straten van Griekenland gevonden. Moeder was nergens te bekennen.
Een eindje verderop werd nog een zusje gevonden maar zij was helaas al overleden. Beide hondjes zijn meegenomen en naar de opvang gebracht. Ze werden tóen door de dierenarts geschat op een maand of 3 oud.
Ze zijn helemaal nagekeken en zijn gezond verklaard, geënt, gechipt en klaar om naar Nederland te komen.
Ekaterini is al geadopteerd en zij doet het geweldig. Ook voor Eva zijn we naarstig op zoek naar een plekje. Zij heeft haar hele leven in de shelter doorgebracht en is nu toch wel hard toe aan een veilige omgeving waar meer aandacht en liefde voor haar is dan ze nu kan krijgen. Wij doen ons best maar er gaat niets boven een liefdevol thuis.
Eva heeft al heel veel vriendjes zien komen en gaan in de shelter, telkens bleef zij achter. Maar in april van dit jaar was het dan eindelijk haar beurt om naar Nederland te reizen en sindsdien verblijft ze bij een gastgezin.

Teefje Eva 67
Karakter:

Eva is heel sociaal en speels met de andere honden.
Ze heeft totaal geen jachtinstinct.
Eva reageert buiten helemaal niet op katten en het gastgezin denkt dat dit wel goed zal gaan. Maar ze heeft er nog niet mee samengewoond.
Omdat Eva een verlegen karakter heeft, denkt het gastgezin dat ze het beste tot haar recht komt in een gezin, bestaande uit één of twee volwassen personen en maar met minstens één andere hond.
Auto rijden is geen enkel probleem voor haar en ze springt er zelf in.
Er is bij Eva geen voernijd.
Ze loopt keurig zonder trekken mee aan de lijn.
Kortom: Eva is een super lieve en aanhankelijke hond als ze je eenmaal kent.
In een rustig huishouden waar minstens een andere hond aanwezig is, zal ze het beste tot haar recht komen.

Teefje Eva 70
Wat zoek ik?

We zoeken een thuis waar Eva de tijd krijgt om in haar eigen tempo te wennen en vertrouwen te krijgen. We hebben gemerkt dat Eva enorm veel steun ervaart aan een andere hond in huis.
Kunt u Eva een veilige en rustige plek geven samen met een andere hond/honden, zodat ze helemaal kan opbloeien tot een blij en vrolijke maatje?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor haar in.
Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.