Venga

Venga
Teefje Venga 00 pro 04
Indicatieve gegevens
Teefje Venga – Geboren: 25-01-2024
Grootte: Puppy in de groei
Gewicht: Puppy in de groei
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Beschikbaar voor adoptie.
  • Locatie: In Nederland
Teefje Venga 022
Informatie:

Dit is Venga en zij is samen met nog 5 nestgenootjes gevonden in een olijvenboomgaard in Griekenland.
Alle pups zijn ondergebracht bij onze stichting totdat er een geschikt thuis voor hen is gevonden.

Teefje Venga 021
Karakter:

Venga is een lieve, nieuwsgierige hond die ervan houdt om geaaid te worden, maar daarnaast ook heel zelfstandig is.
Binnen is ze rustig. Ze blaft bijna nooit en doet haar eigen ding of gaat slapen. Buiten in de tuin gaat ze op ontdekking uit: rondsnuffelen, takken kauwen en op zoek naar de kippen of kat. Ze jaagt deze niet op en loopt er nieuwsgierig naartoe. Ze is dan goed te corrigeren als ze bijvoorbeeld een keer blaft.
Tijdens het uitlaten wint de nieuwsgierigheid het soms van het letten op haar baasje. Maar als je lekkere beloning snoepjes meeneemt, luistert ze wel naar standaardcommando’s.
Soms is ze wat terughoudend, bijvoorbeeld als ze door een hekje of deur moet. Met een beetje ondersteuning lukt het wel, maar soms duurt het even.
Mensen vindt ze allemaal prima, ook kinderen, alleen heeft ze wel een eigen hoekje nodig waar ze niet door de kinderen gestoord wordt. Overgangen vindt ze moeilijk, bijvoorbeeld bij een nieuw huis naar binnen gaan. Ze is dan afwachtend en moet even ondersteund worden, maar dit lukt steeds beter.

Teefje Venga 019
Baasje gezocht:

Venga zoekt iemand die geduldig en zelfverzekerd is, van wandelen houdt en tijd wil nemen om haar verder te trainen. Een niet-stadse, rustige omgeving en een tuin is ook belangrijk, of een andere omgeving waar ze los kan lopen, ontdekken en rennen.
Heeft u interesse in het adopteren van deze leuke jonge hond en kunt u haar een liefdevol thuis bieden?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor Venga in.
Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.