Redding en Herstel van Miguella

Redding en Herstel van Miguella

Het is eind september als we een bericht krijgen van een Engelsman. Hij heeft een hondje gevonden dat er zeer slecht aan toe is. Bij het zien van de foto’s breekt (wederom) ons hart.

Miguella 05
Miguella 10

Miguella

Miguella 07

Uiteraard willen we ons ook voor deze lieve schat inzetten, maar hoe? Ze is uiterst schuw en laat zich niet benaderen.  Ze heeft wonden en loopt kreupel. Ruim een week bezoekt de man haar en probeert haar vertrouwen te winnen. Ze is broodmager en is ziek. Ze moet geholpen worden. Aan het kwispelen van haar staartje is te zien dat ze langzaam maar zeker wat vertrouwen krijgt en soms dichterbij durft te komen.

Zondag 7 oktober 2018

Miguella 02
Miguella 03

Zondag 7 oktober is D-day. Een team rescuers rijdt 4 uur heen naar de plek waar Miguella (want zo is ze inmiddels genoemd) zich bevindt. Ze durft wat eten aan te nemen, niet wetende dat er een slaapmiddel aan toegevoegd is. En zo kan ze na lange tijd opgetild worden en behoedzaam op een zachte deken gelegd worden. Ze wordt naar de dierenarts gebracht en verzorgd. En daar is ze nu; kleine Miguella.
Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar is nu gelukkig in goede handen.

Miguella 11
Miguella 14

Hulp voor de behandeling

Voor haar medische behandeling is geld nodig. Van afstand kunnen wij haar niet aaien, strelen, omarmen. Maar onze handen kunnen wel iets anders geven. Van afstand kunnen wij haar helpen door te delen in de medische kosten.

Wilt u Miguella helpen? Dat kan. Door mee te doen aan onze Hulpactie voor Miguella via Geef.nl.

Zij kan haar dank niet aan u overbrengen. Mogen wij dat doen door onder alle donateurs een mooie prijs te verloten? Hoeveel u ook geeft, het komt uit een warm hart. Daarom verloten wij onder alle donateurs een gps-tracker van Tractive (excl. abonnement).

Laat uw hart spreken en help ons Miguella aan een nieuw leven te beginnen. Een écht, goed leven.

Alle foto’s en videos van haar reddingsactie vindt u in dit album van Miguella.

Doneren aan Dog Rescue Greece via geef

Update 21 oktober 2018

Het gaat goed met Miguella. Ze is zeer aan de beterende hand.
Haar leeftijd is ingeschat op een jaar of twee. Alle testen op gevaarlijke ziekten waren negatief. Ze heeft geen breuken.
Ondertussen is ze zelfs zo sterk geworden dat ze gesteriliseerd kon worden. Ze is bezocht door haar redder, voordat hij terug moest naar Engeland. Er was rustige toenadering en herkenning. Zo fantastisch om te zien!
Miguella is aan het aansterken en maakt elke dag kleine stapjes vooruit.
Dankzij het medeleven, de liefde en de financiele ondersteuning van heel veel mensen kon dit voor haar gedaan worden. Maar we zijn er nog niet! De verdere behandelingen en verzorging zullen nog veel geld kosten. De ACTIE loopt door. Onder alle donateurs verloten wij een gps-tracker. Doe mee, blijf Miguella ondersteunen! Dank u wel!

Miguella 27