Hulp voor Pitty

Een nieuw leven voor Pitty. Helpt u mee?

Nieuws - hulp voor reutje Pitty 27 juni 2018

Hulp voor Pitty: gevonden

Eén blik op deze foto en het is duidelijk waarom Pitty deze naam heeft gekregen: je hart breekt van medelijden voor dit uitgemergelde hondje. En dan de trieste blik in z’n ogen… Een Griekse meneer vond hem zo op straat in Griekenland. Een klein hoopje ellende, volledig uitgehongerd en uitgedroogd. Ook was er duidelijk iets mis met zijn voorpootje. In plaats van zijn ogen te sluiten voor dit vreselijke dierenleed, deed deze meneer het juiste en bracht hem naar de dierenarts. Het werd het startsein van een nieuw leven voor Pitty.

Nieuws - hulp voor reutje Pitty 27 juni 2018

Hulp voor Pitty: operatie

Maar de zakelijke kant van Pitty’s nieuwe start, is er helaas altijd de financiële kant. Want er is veel geld nodig voor zijn herstel. Zijn pootje bleek namelijk gebroken. Door de ernstige ondervoeding en uitdroging, zijn z’n botjes zo zacht als boter geworden. Hij is inmiddels geopereerd en mag heel voorzichtig twee keer per dag een beetje lopen. Verder wordt hij liefdevol verzorgd en werken ze met man en macht om Pitty erbovenop te helpen. 

Omdat ook ons hart brak bij het zien van de foto’s en filmpjes, hebben we besloten deze kosten te gaan financieren. Want Pitty verdient gewoon een pijnvrij en liefdevol leven!

Hulp voor Pitty: de kosten

Wilt u ons helpen de kosten voor zijn herstel te dragen? We zijn als stichting namelijk volledig afhankelijk van giften en donaties. Zonder uw hulp redden we het niet. En zoals eerdere inzamelacties al hebben bewezen: alle beetjes helpen. Echt! Want meerdere kleine beetjes, maken samen een heleboel. Dat is de kracht van het collectief, waarmee we al vele, vele hondjes als Pitty hebben kunnen redden.

Hulp voor Pitty: samen sterk

Gelooft u ook in de kracht van het collectief én in een nieuw leven voor Pitty?
Maak dan alstublieft via de Goede Doelen Stichting Geef.nl over wat u kunt missen.

Op de speciale pagina van Pitty vindt u alle informatie.
Ondersteuning is ook mogelijk op andere manieren, zie onze pagina over mogelijkheden om te doneren.

Dank u wel! Efgharistó polí!