Tracey

Tracey
Teefje Tracey 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Tracey – Geboren: 1 mei 2018
Grootte: 40 cm (gemeten op: 02-04-2021)
Gewicht: 18 kg (gewogen op: 02-04-2021)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Hallo allemaal, ik ben Tracey.

Teefje Tracey 03 W
Wie ben ik?

Ik ben geboren in een havenstad in Griekenland. Samen met mijn 5 broertjes en zusjes ben ik gevonden naast een vuilcontainer. Gelukkig niet erin. Wij zijn opgehaald door mensen van de shelter en tot nu toe is er nog niemand gekomen om mij te adopteren.
Er wonen hier nog heel veel andere hondjes en eerlijk gezegd is dit zo’n troosteloze plek waar eigenlijk niemand zou mogen wonen.
Bij mijn sterilisatie kwamen ze er toevallig achter dat in mijn paspoort staat dat ik Sophia heet maar inmiddels had Arnolda me al de naam Tracey gegeven. Daar luister ik naar en mag ik houden.
Als u wilt weten hoe ik woon, kunt u dat allemaal vinden in Arnolda’s dagboek.
Het wordt na 3 jaar dus hoog tijd om hier weg te gaan en nog een heleboel fijne jaren te krijgen bij een echte baas.

Teefje Tracey 05 W
Karakter:

Hier hebben de verzorgers me al een tijdje in de gaten gehouden en denken ze dat ik met mijn lieve karakter, een eigen thuis onderhand wel verdien. Er is helemaal niets mis met mij.
Ik ben een nieuwsgierige, vriendelijke en vrolijke meid. Een potje spelen met de hondjes hier, is altijd een fijne bezigheid en als de verzorgers langskomen voel ik me blij worden. Zij delen nl. de spaarzame knuffels en lieve woordjes uit.
Hoe ik ben met katten is niet bekend.

Teefje Tracey 06 W
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een baasje of familie die het beste met mij voor heeft. Iemand die begrijpt dat ik nog nooit in een huis heb gewoond en aan veel nieuwe dingen zal moeten wennen.
Mijn verzorgers denken dat dat geen problemen op zal leveren en daarom mag ik dus een eigen baasje zoeken.
Ik vind het allemaal reuze spannend en ga mijn uiterste best doen om er iets moois van te maken.

Denkt u na het lezen van mijn verhaal dat u alle tijd, liefde en het geduld heeft om me op te voeden tot een trouwe huishond?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.