Huisbezoeker

Huisbezoeker worden, iets voor jou?

Heeft u een groot hart voor dieren? Wilt u graag dat honden met een triest verleden een mooie toekomst kunnen krijgen? Misschien wilt u dan Dog Rescue Greece helpen bij het plaatsen van honden in Nederland door huisbezoeker te worden.

Dog Rescue Greece zet zich met hart en ziel in voor de honden in Griekenland. Honden die onder erbarmelijke omstandigheden zijn gevonden. Met vele vrijwilligers in Griekenland zelf, die de honden weghalen uit gevaarlijke situaties, de eerste zorg op zich nemen, ze naar de dierenarts brengen en ze opvangen totdat ze naar Nederland kunnen komen.
Dan komen de vrijwilligers in Nederland in actie. Alles wordt ingezet om te zorgen dat de honden het leven krijgen dat ze zo enorm verdienen.

Huisbezoeker bij Dog Rescue Greece

Voordat de hond in Nederland naar zijn of haar nieuwe en blijvende thuis mag, willen we graag weten of de hond in een goed gezin en in een goede leefomgeving terecht komt. Daarom doen we huisbezoeken.
Een huisbezoek doen betekent een afspraak maken om de aanvrager thuis te bezoeken en daar te praten, vragen te stellen en heel goed te kijken of de woonplek en de gezinsomstandigheden geschikt zijn om een hond te kunnen huisvesten.

We hebben daarvoor een checklist, daarin staan allerlei aandachtspunten die we niet uit de aanvraag en het eerste telefonische contact konden halen. De adoptiebegeleider zal aangeven als bepaalde punten extra van belang zijn bij het huisbezoek.

We proberen verspreid over het land huisbezoekers te vinden, zodat elke regio voorzien is van tenminste één huisbezoeker.

Heeft u het in u om door goed te luisteren en goed te kijken te kunnen inschatten of een gezin, een woning en een leefomgeving geschikt zijn voor een rescuehond?

Neem voor meer informatie of voor aanmelding als huisbezoeker contact met ons op via: info@dogrescuegreece.nl