Reaal

Reaal Dier & Zorg

Een hond is een onderdeel van het gezin. Ook als het even tegen zit!

In Griekenland ontberen de honden van alles. Op goede voeding en medische zorg kunnen de meeste honden daar helaas niet rekenen.
De honden die door onze bemiddeling in Nederland worden geadopteerd, hebben het geluk dat zij hier wel goed verzorgd worden. De juiste voeding, een lekkere zachte mand… Maar, aan alles hangt een prijskaartje.

Van de voeding en overige verzorging is dat redelijk bekend en te overzien. Echter; wat als uw hond medische verzorging nodig heeft en u plotseling voor hoge dierenartskosten komt te staan? Bekijk de video waarin veterinair consultant en dierenarts Piet Hellemans het nut van een huisdierverzekering uitlegt.

Indien u de Reaal Dier & Zorg verzekering afsluit via Dog Rescue Greece krijgt u een eenmalige korting van € 10,- op de premie!
Lees hieronder hoe u deze korting kunt krijgen. Klik op de afbeelding hier onder om op de juiste pagina van Reaal te komen.

Dog Rescue Greece sponsor Reaal Dier en Zorg


Een huisdierenverzekering afsluiten, een verstandige keuze?

Kunt u zonder probleem een onverwachte uitgave van zo’n € 950,- betalen, dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Bovendien kunt u uw huisdier verzekeren van de beste veterinaire zorg. Een prettige zekerheid. Voor u en voor uw huisdier.

Voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een logisch onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit. Een ongeluk of een ziekte…….. het komt altijd onverwachts. Door het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat kunt u een hoop (financieel) leed besparen. Op de website van Reaal Dier & Zorg kunt u zelf uw premie berekenen en als u dat wilt, het ook direct in orde maken. Klik op de banner van Reaal Dier & Zorg op onze website voor meer informatie. Voor inhoudelijke vragen over de verzekering kunt u het beste direct contact opnemen met Reaal Dier & Zorg op (072) 518 02 80. Zij helpen u graag.

Door te klikken op deze tekst of op de banner van Reaal Dier & Zorg op deze pagina, komt u automatisch op de juiste pagina van Reaal Dier & Zorg terecht.
Indien u vervolgens de verzekering daarna daadwerkelijk afsluit, weet de administratie van Reaal Dier & Zorg dat u dit gedaan heeft via Dog Rescue Greece en wordt de korting met uw premie-betaling verrekend door Reaal Dier & Zorg.

Dog Rescue Greece sponsor Reaal Dier en Zorg

De overeenkomst die wordt afgesloten tussen de verzekeringnemer en Reaal Dier & Zorg valt volledig onder de verantwoording van Reaal Dier & Zorg en de verzekeringnemer. Stichting Dog Rescue Greece kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onregelmatigheden in contracten die afgesloten zijn tussen Reaal Dier & Zorg en verzekeringnemers.