Janine & honden

Een hond uit het buitenland een tweede leven geven: hoe doe je dat?
Gedragsdeskundigen 04 JanineDrenthen1

Gedragsdeskundige Janine Drenthen helpt u graag.

Als u ons al een tijdje volgt of via Dog Rescue Greece een hondje hebt geadopteerd, vertellen we u waarschijnlijk niets nieuws als het gaat over het welzijn van zwerfhonden in Griekenland. Dan weet u dat ze daar vaak onder erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven. Vastgebonden aan een stuk touw, achtergelaten op een verlaten stuk grond in de bergen.
Of zwervend over straat, op zoek naar wat te eten. Hiermee bent u bekend als u een hondje van ons adopteert.
Maar misschien weet u op dat moment nog niet dat het eigenlijk pas ná de adoptie echt begint. Want ineens zit u thuis in een hele nieuwe fase: uw nieuwe gezinslid laten wennen aan zijn of haar tweede leven…

Gedragsdeskundigen 04 JanineDrenthen2

Pico wende in een gastgezin aan zijn nieuwe leven in Nederland en keek verlangend uit naar een eigen baasje. Die heeft hij gevonden, een fijn thuis waar hij is gaan wonen.


Zo’n verandering kan een behoorlijke impact hebben. Op u, op uw gezinsleven en natuurlijk vooral op de hond zelf. En als het dan niet helemaal lekker loopt en de hond het moeilijk heeft met alle veranderingen, kan wat hulp heel fijn zijn. Hondengedragsdeskundige Janine Drenthen helpt u graag bij eventueel probleemgedrag van uw hond.

Gespecialiseerd in honden uit buitenland.

Janine heeft zich gespecialiseerd in honden uit het buitenland.
Ze zegt: “Een hond uit het buitenland een tweede leven geven, hoe doe je dat? Wat voor invloed heeft dit op uw leven en dat van de hond?
En want wat doe je met een hond uit het buitenland die bijvoorbeeld uit een totaal andere leefomgeving komt, bang is voor al die nieuwe vreemde geluiden om hem heen, nog nooit in een huis met mensen heeft gewoond en nog nooit aan een riem buiten heeft hoeven lopen? Ik kan als hondengedragskundige u en uw hond hierbij helpen.”

Gedragsdeskundigen 04 JanineDrenthen3

Gisele laat graag zien hoe vermoeiend het allemaal kan zijn…


Een adoptant die al met Janine heeft samengewerkt, was erg tevreden over haar begeleiding: “Ik vond haar een fijne manier van werken hebben. Ze kan goed observeren, ze is praktisch ingesteld, niet alleen maar het spuien van theorie. En ik heb er ook echt iets aan gehad, ook niet onbelangrijk natuurlijk.”

Korting via Dog Rescue Greece.

Denkt u ook baat te kunnen hebben aan de professionele begeleiding van Janine Drenthen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met haar op. En besluit u daarna haar hulp in te schakelen, dan krijgt u als adoptant van Dog Rescue Greece 10% korting op het gehele behandeltraject! Wilt u van deze korting gebruik maken, stuur dan een email naar onze nazorgmedewerker voor de wijze van aanmelden.

Bezoek de website van Janine Drenthen.