Angelique Prins

Inzicht krijgen in het gedrag van uw hond.

Angelique Prins is gediplomeerd gedragsdeskundige voor honden. Ze helpt hondeneigenaren inzicht te krijgen in het (probleem)gedrag van hun hond.

Hondengedragsdeskundige Angelique Prins 01
Het doel is het baasje te helpen het ongewenste gedrag van de hond om te buigen naar gewenst gedrag, waarbij ze duidelijk de stelling van Cesar Millan omarmt: “Als je zelf niet in balans bent, kun je onmogelijk het gedrag van een hond veranderen.”

In de praktijk leerde Angelique Prins over hondenpsychologie bij Anniek Winters (die zelf is opgeleid door Cesar Millan).

Hondengedragsdeskundige Angelique Prins 03

Angelique vertelt zelf dit over haar aanpak:

Ondanks de beste intenties van de hondeneigenaar kan een hond door verschillende oorzaken toch ongewenst gedrag gaan vertonen. Dit leidt tot frustraties bij zowel eigenaar als hond.

De vormen van probleemgedrag kunnen uiteenlopen van ongehoorzaam gedrag, het niet alleen thuis kunnen zijn, het trekken aan de riem en onzindelijkheid tot agressief gedrag.
Gelukkig kan dit ongewenste gedrag met de juiste aanwijzingen en therapie veelal teruggedraaid worden naar beter gedrag.

Hondengedragsdeskundige Angelique Prins 02

Als gediplomeerd hondengedragsdeskundige kom ik graag bij jouw thuis om zo de gedragsproblemen met jou samen te observeren, te analyseren en te bespreken.
Een uitgebreide analyse van je hond in de omgeving waar het probleem zich voordoet, is hiervoor noodzakelijk. Een probleem is namelijk altijd een combinatie van hond, baasje en omgeving.

Zodra de oorzaak van het ongewenste gedrag inzichtelijk is, maak ik een doelgericht trainingsplan/therapie, om jou en je hond te helpen het ongewenste gedrag om te buigen naar het gewenst gedrag.

Bezoek de website van Angelique Prins.