Nelli-geadopteerd

Nelli – teefje

Nelli, een mooie dame met een gave.

Nelli is een bijzondere hond. Ze heeft namelijk een gave. Een gave die in het vluchtelingenkamp in Griekenland erg goed van pas kwam. Maar nu dit kamp is gesloten, heeft Nelli een eigen huis nodig. Een huis met een warme mand en met nog warmere mensen erin, die haar alle liefde van de wereld gunnen. Want dat verdient ze. Lees snel meer over deze mooie dame.

Samen met een andere hond werd Nelli in het vluchtelingenkamp gevonden. De vrijwilligers, vluchtelingen en kinderen ontdekten al snel iets bijzonders aan haar. Ze sloten Nelli in hun hart en ze werd een zeer geliefde aanwezigheid in het kamp. Vele mensen kwamen. Ouders zonder hun kinderen, broers zonder hun zussen, kinderen zonder hun ouders. Vele mensen gingen. Nelli bleef. En gaf deze verdrietige, wanhopige en angstige mensen het enige dat ze hen kon geven: haar onvoorwaardelijke liefde…

Vooral de kinderen in het kamp waren dól op haar. Wanneer ze dit het meest nodig hadden, was Nelli er om met ze te knuffelen en te spelen. Met haar bijzondere gave om – zonder uitzondering – iedereen haar liefde te geven, ontpopte ze zich als de therapiehond van het kamp.

Nu is dit kamp definitief gesloten en wordt het hoog tijd voor een eigen huisje voor Nelli. Ze is al gewend aan het leven in een normaal huis. Haar leeftijd wordt geschat op ongeveer 1,5 jaar en ze is uiteraard gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd.

Mag Nelli bij u komen wonen en genieten van úw onvoorwaardelijke liefde? Dan geeft ze dit dubbel en dwars aan u terug. Gegarandeerd.

Vul bij interesse in Nelli het adoptieformulier in.

Grootte: ongeveer 50 cm. schofthoogte.
Gewicht: ca 24 kilo

Teefje Nelli van Dog Rescue Greece

Nelli

Teefje Nelli van Dog Rescue Greece Teefje Nelli van Dog Rescue Greece Teefje Nelli van Dog Rescue Greece


Nelli werd op 27 maart 2018 geadopteerd.