Miguella-geadopteerd

Miguella

Teefje Miguella 00 Profiel 1

Indicatieve gegevens
Teefje – Geboren:  begin januari 2017
Grootte:  50 cm (gemeten op:  30 -01-2019)
Gewicht:  20 kg (gewogen op:  30-01-2019)
Gesteriliseerd: Ja

Lieve allemaal, mijn naam is Miguella en ik ben een verhaal apart.

Eind september 2018 ben ik gevonden door een Engelsman met het hart op de juiste plaats.
Hij zag dat ik gewond was, kreupel liep en bang was. Die lieve man is een week lang heen en weer gereden om mijn vertrouwen te winnen en het lukte hem!
Ik was erg mager en voelde dat ik ziek was. Hij nam eten voor me mee en ik durfde steeds een stukje dichterbij te komen, leerde om hem te vertrouwen. Mijn staart ging zelfs een beetje kwispelen als ik hem weer zag, wat een goed mens!

Op zondag 7 oktober kwamen er mensen van een rescue team om mij mee te nemen. Ik kende ze niet en vertrouwde ze ook niet zomaar hoor. Stiekem hadden ze een slaapmiddeltje in het eten gedaan en omdat ik toch wel erge honger had was ik zo al snel onder zeil.

Teefje Miguella 32 W

Ze brachten mij naar een dierenarts en daar werden mijn verwondingen bekeken. Ik had overal wonden, op mijn koppie, aan mijn poten en ga zo maar door. Mijn vacht was erg vies en ik was broodmager. Maar gelukkig had ik verder geen ziektes en geen breuken.

De ergste wonden die ik had zaten aan mijn rechter achterpoot. Daar waren 3 teentjes af. Ik heb daar nu een litteken zitten waardoor ik een beetje mank loop. Verder heb ik daar gelukkig geen last van hoor, ik kan en doe alles!

Teefje Miguella 44 W

Om mij te kunnen redden was natuurlijk geld nodig, een dierenarts werkt nou eenmaal niet gratis en medicijnen zijn duur. Daarom hebben ze zelfs helemaal speciaal voor mij een reddingsactie online gehouden, hoe cool is dat?!

Ik ben volgens zeggen erg lief, maar kijk eerst wel even een beetje de kat uit de boom. Als je mijn vertrouwen gewonnen hebt, ben ik je maatje!

Teefje Miguella 61 W

Denkt u dat wij elkaars maatje kunnen zijn?
Vul dan snel een belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Miguella werd op 2 juni 2019 geadopteerd.