Mask

Mask
Reutje Mask 00 profiel 01
Indicatieve gegevens
Reutje Mask – Geboren: ca. 15 januari 2022
Grootte: ca. 45 cm (geschat op: 04-06-2022)
Gewicht: ca. 10 kg (geschat op: 04-06-2022)
Gecastreerd: Nee
  • Status: Besproken
  • Locatie: In Griekenland
Reutje Mask 03W
Wie ben ik?

Dit is Mask en hem hebben we samen met zijn 3 broertjes en een zusje, gevonden op een stille weg tussen akkers naast de snelweg.
Toen we op deze zandweg reden, kwamen ze op onze auto af. Ze waren helemaal happy om ons te zien en toen ik het portier van de auto opendeed, stapten ze alle vijf in. Net alsof ze op ons hadden gewacht.
Achterin de auto leek het op een schoolreisje. Ze waren helemaal uitgelaten van blijdschap en het was wroeten en wringen wie er op schoot mocht. Wat een stel.
Van vier hondjes kunnen we wel stellen dat het broers zijn. Het enige teefje is anders qua bouw en gewicht. Mogelijk heeft zij zich aangesloten bij de 4 rakkers.

Reutje Mask 05W
Karakter:

Zoals u hierboven al kon lezen, is Mask net als zijn broertjes en zusje, een hele vrolijke en open jonge hond. Hij speelt graag met andere hondjes en houdt van het gezelschap van de verzorgers.

Reutje Mask 02W
Wat zoek ik?

Wij zijn voor Mask dan ook op zoek naar een eigen baasje of familie die alle tijd voor hem heeft en met hem aan de slag wil.
Heeft u een plekje voor Mask over?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor hem in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.