Lupo-geadopteerd

Lupo
Reutje Lupo 00 Profiel 003
Indicatieve gegevens
Reutje – Geboren:  23 december 2015
Grootte:  55 cm (gemeten op: 22-12-2019)
Gewicht:  30 kg (gewogen op: 22-12-2019)
Gecastreerd: Ja
Status: GEADOPTEERD – NEDERLAND

Dit is Lupo, een lieve gecastreerde reu, geboren in 2015.
Reutje Lupo 08 W
Lupo heeft nog niet veel geluk gehad in zijn leven. Hij is geboren in Griekenland en heeft daar waarschijnlijk in een huis gewoond. Een tijdje terug is hij op de straat gedumpt en omdat er geen plaats in de overvolle opvang was, werd hij gevoerd door vrijwilligers en sliep hij buiten.

Reutje Lupo 09 W

Lupo is door ons naar Nederland gehaald en werd hier begin oktober 2019 geadopteerd. Helaas heeft hij bij de adoptanten niet de tijd gekregen om rustig aan alle nieuwe indrukken te wennen en na ruim 2 maanden is hij bij ons terug gekomen. We hebben hem ter observatie in een gastgezin geplaatst waar het naar omstandigheden, erg goed met hem gaat.

Lupo is een echte knuffel. Als hij mee naar buiten gaat vindt hij het heerlijk om door iedereen geaaid te worden. Hij staat dan al snel klaar met likjes en pootjes geven. Het passeren van andere honden is geen probleem. Hij vindt ze leuk maar loopt na een kennismaking weer netjes verder mee aan de lijn.
Komen we een poes tegen, negeert hij die.
Spelen met speelgoed is hij waarschijnlijk niet gewend want hij ziet daar de lol niet van in. Dit moet hem nog geleerd worden.
Alleen thuis blijven vindt hij niet zo leuk en begint dan even zachtjes te piepen. Met de juiste begeleiding zal dit zeker in orde komen. Hij moet tenslotte eerst goed wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Reutje Lupo 14 W
Voor Lupo zijn wij op zoek naar een baasje die hem alle tijd en liefde kan geven die hij nodig heeft om te wennen aan zijn nieuwe gezin en woonomgeving. Alles hier is vreemd voor hem maar … hij is het vertrouwen in de mens niet kwijt geraakt en daarmee heeft u al een voorsprong. Met een beetje investering, zult u aan Lupo een kamaraad voor het leven krijgen.

Heeft u interesse in Lupo?
Vul dan het belangstellingsformulier voor hem in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Lupo werd 2 januari geadopteerd.