Kane-geadopteerd

Kane
Reutje Kane 00 profiela 04
Indicatieve gegevens
Reutje Kane – Geboren: 1 november 2022
Grootte: ca. 47 cm
Gewicht: ca. 17 kg
Gecastreerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland
Reutje Kane 12W
Informatie:

Kane is samen met nog 7 broertjes en zusjes, gevonden in een olijvenboomgaard in Griekenland.
Daar is het nestje “gewoon” gedumpt.
Alle kleintjes waren opgenomen in de shelter en mochten daar blijven tot er een plekje in Nederland voor hen was gevonden.

Kane woont nu in een gastgezin in Nederland, is gezond, ingeënt en gechipt .
> Het witte “kastje” wat hij aan zijn halsband heeft is een gps-tracker van Tractive <

Reutje Kane 13S
Karakter:

Kane is een parmantig klein hondje met een groot hart. Hij is slim, aanhankelijk en houdt van gezelschap. Wandelen vindt hij heerlijk en hij heeft geen enkele moeite met lange afstanden. 

Hij wil graag de wereld ontdekken, maar op regenachtige dagen vindt hij het ook fijn om lekker uit te slapen, en dan het liefst dicht bij het baasje. 

Kane vindt het fijn om een hondenmaatje te hebben, een “grote broer/zus-hond”, die hem helpt standvastig met vier pootjes op de grond te blijven staan en vol plezier van elke dag te genieten. 

Kleine kinderen begrijpt hij niet zo goed, die zijn hem te druk, en daarom plaatsen we hem het liefst in een gezin zonder kinderen, óf in een gezin met kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Ook heeft Kane behoefte aan een (omheinde, veilige) tuin.

Reutje Kane 14W
Baasje gezocht:

Geeft u Kane even de tijd om te wennen, dan heeft u aan hem een fantastisch lief maatje. 

Heeft u een warm en veilig mandje voor Kane? Een plekje in uw huis en hart waar hij voor altijd mag blijven? Reageer dan snel! Wij laten u graag zo spoedig mogelijk bij zijn gastgezin kennismaken met hem. 

*** Het witte “kastje” wat hij aan zijn halsband heeft is voor de veiligheid van Kane; het is een gps-tracker van Tractive ***

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Kane werd op 16 september 2023 geadopteerd.