Jimmy en Buddy-geadopteerd

Jimmy en Buddy
Jimmy en Buddy 00 Profiel 02
Indicatieve gegevens
Reutjes Jimmy en Buddy – Geboren: ca. 2013
Grootte: 36 cm (geschat op: 30-04-2020)
Gewicht: 9 kg (geschat op: 30-04-2020)
Gecastreerd: Onbekend, info volgt
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Beste mensen in Nederland, wij zijn Jimmy en Buddy.

Reutje Buddy 02 W

Deze namen kregen wij toen we werden gevonden op de straat in Griekenland. Hoe wij daar kwamen, weet niemand en er is ook niet bekend of wij ergens een baasje hebben of niet. We zien er niet echt verzorgd uit en zeer waarschijnlijk lopen we al een tijdje te dwalen.
Soms worden wij door mensen die het goed met ons voor hebben een beetje gevoerd maar we kunnen nergens een plekje in een opvang vinden. Het is overal vol en we maken er dus maar het beste van samen. Door alles wat we hebben meegemaakt, zijn we erg angstig geworden. We zullen tijd en rust nodig hebben om bij te komen en de mens opnieuw te leren vertrouwen.

Reutje Buddy 03 W

Aan ons gedrag te merken, hebben we wel een groot deel van ons leven doorgebracht bij mensen in huis. We zijn niet gewend om te zwerven en zo kan het dus niet verder.
We zoeken, het liefst samen, een eigen huis met lieve mensen die ons nog een fijne tijd willen geven. Een baas die weet wat het is om met een angstige hond om te gaan en alle geduld en tijd kan investeren die wij nodig hebben. We worden geschat op een jaar of 7, dus we kunnen ook nog een flink aantal jaren gezellige huisgenoten voor u zijn. We zijn ongeveer een kilo of 9 en zullen dus geen grote honden worden en we hebben ook al geleerd hoe het is om in een huis te leven, al zijn we dat nu even een beetje vergeten.

Reutje Jimmy 005 W

Heeft u voor ons een vertrouwd eigen mandje en begrip voor onze situatie?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor ons in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Jimmy en Buddy werden op 24-10-2020 geadopteerd.