Jacob

Jacob
Reutje Jacob 00 profiel 02
Indicatieve gegevens
Reutje Jacob – Geboren: 19 juni 2017
Grootte: 58 cm (gemeten op: 24-08-2020)
Gewicht: 29 kg (gewogen op: 24-08-2020)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Hallo beste mensen, ik ben Jacob en woon in Griekenland.

Reutje Jacob 10
Wie ben ik?

In juni 2020 werd ik gevonden op de straat. Mensen hebben mij gewoon gedumpt en ik moest mijn eten maar bij elkaar bedelen. Dat viel lang niet altijd in goede aarde met als gevolg dat ik vaak weggejaagd werd en zelfs regelmatig mishandeld.
Gelukkig ben ik door goede mensen naar de gemeentelijke dierenkliniek gebracht. Daar ben ik nagekeken, ingeënt, gechipt, gecastreerd en gezond verklaard.
Ik ben bijna een maand in de kliniek geweest om te zien hoe mijn gedrag zou zijn naar mensen en honden toe en dat was positief.

Reutje Jacob 11w
Karakter:

Als ik ergens vreemd ben, moet ik altijd even wennen en ben ik een beetje verlegen maar wanneer ik je eenmaal vertrouw, wil ik graag gehoorzamen en bij je zijn.
Hier denken ze dat ik ooit gewoon een baasje heb gehad. Ik weet nl. hoe ik aan de riem moet lopen en kijk je gewoon aan als je wat tegen me zegt. Een knuffel vind ik op z’n tijd wel fijn en natuurlijk hou ik ook van spelen en dingen voor de baas dóen. Dat heb ik allemaal van de mensen geleerd.
Met honden kan ik goed overweg maar ik vind vrouwtjes wel een stuk leuker dan mannetjes honden. Maar je kan niet helemaal perfect zijn, toch?

Reutje Jacob 09w
Wat zoek ik?

Ik zoek een fijn huis waar mijn baasje en andere familieleden weten hoe je met een hond met een klein rugzakje moet omgaan. Vertrouw ik je eenmaal, heb je er een vriend voor het leven bij.

Wilt u samen met mij aan het werk met als einddoel een trouw familielid erbij?
Dan bent u misschien precies de baas die ik zoek.
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.