Irma-geadopteerd

Irma
Teefje Irma 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Irma – Geboren: ca. eind 2019
Grootte: ca. 52 cm (geschat op: 13-09-02020)
Gewicht: 19 kg (gewogen op: 11-09-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Hallo allemaal, ik ben Irma en woon in de opvang in Griekenland.

Teefje Irma 05
Wie ben ik?

Samen met mijn 2 zusjes Giselle en Lucy en een paar broertjes, zijn wij vorig jaar achtergelaten bij een mevrouw die ons wel wilde grootbrengen. Dimitris van de opvang heeft ons februari 2020 meegenomen naar de dierenarts waar we onze prikjes en chip hebben gehad. We zijn ook gezond verklaard.
Helaas werd onze verzorgster heel erg ziek en moesten we daar weg. Dimitris heeft mij en mijn zusjes opgehaald en weer zijn we naar de dierenarts gebracht waar we ook gelijk gesteriliseerd zijn.
We waren wel een beetje te mager en zijn daarvoor behandeld. Toen is besloten dat het beter voor ons zou zijn om mee te gaan naar de opvang zodat we aan konden sterken en van daaruit een eigen huisje gaan zoeken.

Teefje Irma 02
Karakter:

Hier vinden ze ons hele leuke en speelse honden. In het begin zijn we nog een klein beetje verlegen maar dat is snel voorbij als we je eenmaal kennen.
Er is ons nog niet zo heel veel geleerd maar we zijn jong en bereid om alles te leren om een goede huishond te worden.

Teefje Irma 01
Wat zoek ik?

Ik zoek een fijne baas waar ik een goede band mee kan opbouwen en waar ik in het gezin wordt opgenomen. Iemand die mij alles wil leren en veel geduld en tijd heeft om samen aan de slag te gaan.

Denkt u dat u dat baasje kunt zijn?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Irma werd op 14 oktober 2020 geadopteerd.