Frida-geadopteerd

Frida – teefje

Frida wacht bij haar gastgezin in Brabant op haar Baasje-voor-het-leven.

Ze is een vrolijk en aanhankelijk hondje. Heeft een consequente opvoeding nodig.
Een goede begeleiding, 24 uur per dag. Omdat ze zo intelligent is, heeft ze niet alleen lichamelijk veel beweging nodig maar moet ze ook geestelijk geprikkeld worden. Hersenwerk-spelletjes, een paar keer per dag, heeft ze absoluut nodig!
In de roedel van het gastgezin heeft ze het goed naar haar zin. Er is een goede interactie met de andere honden. Ze is vanaf jongs af aan niet anders gewend als andere honden om haar heen.

Toen zij nog in Griekenland was ontvingen wij deze beschrijving van de Griekse opvang:
Frida –  definately the leader. Supremely intelligent, she needs someome who would love to devote time and effort as she needs stimulation and active, loves learning.  Very attentive and friendly. Is learning to be housetrained. In the house she’s lovely and quiet in the crate and clean all night.  Not fussy about food.  Keen on cats, alittle too much so, cannot control her excitement around them but in no way mean to them. Fine with other dogs that she’s met. A very sweet little energetic character.

Frida (zusje van Mocha) is een hondje dat de leiding neemt. Zeer intelligent, ze heeft een baasje nodig die veel en energie in haar wil stoppen omdat ze gestimuleerd moet worden, actief is en graag leert. Is attent en vriendelijk. Zindelijkheid wordt haar aangeleerd. In huis is ze makkelijk en rustig in de bench en slaapt ’s nachts door. Doet niet moeilijk over voer. Enigszins fel op katten; kan haar opwinding niet onder controle houden maar is zeker niet gemeen tegen katten. Gaat goed om met andere honden. Een heel vriendelijk en energiek karakter.

Geboortedatum: door de dierenarts ingeschat op 16 augustus 2017
Grootte: verwacht rond de 50 cm. wanneer volwassen.

Teefje Frida van Dog Rescue Greece

Frida

Teefje Frida van Dog Rescue Greece Teefje Frida van Dog Rescue Greece Teefje Frida van Dog Rescue Greece


Frida werd op 15 februari 2018 geadopteerd.