Fargo

Fargo
Reutje Fargo 00 profiel 05
Indicatieve gegevens
Reutje Fargo – Geboren: 1 mei 2021
Grootte: ca. 55 cm (geschat op: 14-02-2022)
Gewicht: ca. 18 kg (geschat op: 18-10-2021)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Beste mensen in Holland.

Reutje Fargo 15
Wie ben ik?

Mijn naam is Fargo.
Samen met mijn broertjes en zusjes ben ik een tijdje geleden, gevonden in een klein bergdorpje in Griekenland. Daar liepen wij samen met onze moeder op de straat. Omdat deze situatie nogal gevaarlijk was, heeft een lieve mevrouw zich over ons ontfermd en ervoor gezorgd dat er hulp kwam.
Jammer genoeg wilde onze moeder en één pup, zich niet laten vangen en die wonen (nog) steeds op de straat.
Wij zijn naar de opvang voor hondjes gebracht en daar zijn wij goed gesocialiseerd en uitgegroeid tot mooie en gezonde pups cq. jonge hondjes.

Reutje Fargo 13
Karakter:

Ik ben een sociaal jong hondje die alles nog moet en kan leren.
Met de andere hondjes die hier wonen, kan ik het heel erg goed vinden. Ik vind het fijn om lekker te ravotten of met z’n allen van het zonnetje te genieten.
Als ik bij u kom wonen zal ik in het begin eerst alle nieuwe indrukken moeten verwerken. Daarna zal ik de liefste hond worden die u zich maar kunt wensen.
Ik heb de donkerste kleur van ons allemaal.

Reutje Fargo 16
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een lieve familie of baasje/vrouwtje, waar ik helemaal mezelf kan zijn. Waar ik mijn eigen gouden mandje kan krijgen, waar ik me thuis voel en ook nooit meer weg hoef.
Bij mensen die alle tijd, liefde en geduld hebben om me de juiste opvoeding te geven die nodig is om een fijne huishond te worden. Een maatje dus, waarmee je gezien mag worden.

Bent u dat baasje en denkt u dat ik precies de hond ben die u zoekt?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.
Misschien tot snel.
Fargo.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.