Ermis-geadopteerd

Ermis
Reutje Ermis 00 Profiel 02
Indicatieve gegevens
Reutje Ermis – Geboren: 10 oktober 2017
Grootte: 40 cm (geschat op: 03-09-2020)
Gewicht: 11 kg (gewogen op: 03-09-2020)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Hallo beste mensen, ik ben Ermis en woon sinds kort in de opvang in Griekenland.

Reutje Ermis 12 W
Wie ben ik?

Ik ben een echt pechvogeltje. Tot voor kort had ik een goed leven in een echt huis met een echte baas. Een paar maanden geleden heeft mijn baasje een ongeluk gehad en nu is hij er niet meer. Door omstandigheden ben ik op de straat terecht gekomen en slaap nu regelmatig in een auto. Gelukkig voeren mensen in de buurt me wel maar ideaal is het niet natuurlijk. Ik wil zo graag weer een echt thuis en een veilig plekje met een lieve baas.
Ik heb trouwens een leuk kort staartje waar ik mee geboren ben.
Wilt u nog meer over mij weten?
Klik dan hier.

Update 13 september 2020:
Vandaag ben ik door mensen van de opvang opgehaald en mag ik hier blijven wonen tot ik een eigen baasje heb gevonden. Ze vonden het toch te gevaarlijk voor mij om zo op de straat rond te lopen.

Reutje Ermis 25 W
Karakter:

Ik ben dus gewend om met mensen om te gaan en hier vinden ze me een echte lieverd. Zo te zien wil ik graag bezig zijn met de mens en hou ik wel van spelen. Hoe ik ben met katten en kleine kinderen is niet bekend.

Reutje Ermis 34 W
Wat zoek ik?

Ik zoek een echte hondenliefhebber die mij een warm en veilig thuis kan bieden. Een baasje of vrouwtje die mij neemt zoals ik ben en me rustig in eigen tempo laat wennen aan de nieuwe omgeving. Iemand die mij leert wat er van mij wordt verwacht.

Bent u misschien het baasje dat ik zo nodig heb?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Ermis werd op 4 november geadopteerd.