Elena

Elena
Teefje Elena 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Elena – Geboren: 7 november 2014
Grootte: 40 cm (gemeten op: 18-04-2021)
Gewicht: ca 20-22 kg (geschat op: 18-04-2021)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Lieve allemaal, mijn naam is Elena.

Teefje Elena 01W
Wie ben ik?

Ooit, jaren geleden, werd er een doosje gebracht bij een boerderij ergens in Griekenland. Netjes afgegeven aan een medewerker aldaar.
In dat doosje zaten mijn 4 broertjes en zusjes en ik. De boer kon ons niet houden en wij zijn naar de shelter gebracht. Daar begon ons echte leven, voor wat het waard is.
Als u wilt weten hoe ik hier woon, kan u dat allemaal lezen in Arnolda’s dagboek.
Ik loop hier een beetje rond op het terrein maar na al die jaren, zou ik zo graag een eigen baasje krijgen. Weten wat het is als er echt van je gehouden wordt.

Teefje Elena 04W
Karakter:

Arnolda heeft me hier zien lopen en ik liep gelijk naar haar toe toen ze me riep. Ze heeft me geknuffeld en na de kennismaking denkt zij dat ik een hond ben die goed in een gezin geplaatst kan worden.
Ik ben vriendelijk – een beetje verlegen – en ga goed met de andere hondjes om hier. Hoe ik ben met kinderen en andere dieren is niet bekend.

Teefje Elena 05W
Wat zoek ik?

Ik zoek een eigen thuis in Nederland waar ik oud mag worden. Waar mijn baasje of familie van me houdt vanaf het eerste moment.
Bij mensen die echt begrijpen wat het is om na 6 jaar in een huis te gaan wonen. Dat dit veel tijd, geduld, liefde en vertrouwen nodig heeft.

Denkt u dat u genoeg kunt investeren in om er een geslaagde adoptie van te kunnen maken?
Dan word ik vast uw beste vriendin.

Vult u alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in dan?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.