Diana-geadopteerd

Diana
Teefje Diana 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Diana – Geboren: 14 februari 2018
Grootte: 57 cm (gemeten op: 06-09-2020)
Gewicht: 21 kg (gewogen op: 06-09-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Hallo lieve mensen, ik ben Diana en woon in Griekenland.
Hieronder zal ik u mijn verhaal vertellen.

Teefje Diana 15 W
Wie ben ik?

Tot voor kort woonde ik samen met 2 reutjes in een grote maar vreselijke tuin. We kregen heel weinig eten en drinken en zaten onder de vlooien en teken. Ik had op dat moment 7 pups. Omdat het zo’n bende was probeerden voorbijgangers ons te voeren en een beetje te verzorgen maar meer konden ze niet doen.
Toen hebben ze Dimitri ingeschakeld. Hij heeft met onze eigenaren gepraat en hij mocht mij en mijn pups meenemen naar de dierenarts, zodat we konden worden ingeënt, gechipt en behandeld tegen vlooien en teken. We moesten daarna wel weer teruggebracht worden.

Teefje Diana 06 S

Zo gezegd, zo gedaan. Dimitri kwam hierna wekelijks voer brengen zodat hij gelijk kon zien hoe het met ons ging maar dat was niet best.
Het erf werd nooit schoongemaakt en daardoor werden mijn pups toch erg ziek en 4 van hen hebben het helaas niet overleefd. Ook de 2 reutjes die daar woonden hebben het niet overleefd.
Dimitri besloot mij en mijn 3 overgebleven pups mee naar de opvang te nemen en nog een keer naar de dierenarts te brengen. Ik ben gelijk gesteriliseerd en we zijn allevier weer behandeld tegen vlooien en teken en………door de goede verzorging zijn wij inmiddels allemaal weer gezond.

Teefje Diana 14 W
Karakter:

Ik ben een vriendelijk hondje en ondanks alles niet verleerd om vertrouwen in de mensen te hebben. Hier zeggen ze dat ik met alles en iedereen goed overweg kan.
Ik ben gehoorzaam, gevoelig en erg gelukkig in de opvang met alle andere hondjes.

Teefje Diana 09 W
Wat zoek ik?

Natuurlijk kunnen wij hier niet blijven en daarom mag ik nu kijken naar een plekje in Nederland. Fijn hé?
Ik zoek een baasje dat heel veel tijd, geduld en liefde heeft om mij het leven te geven waar ik zo naar snak. Een heleboel gezelligheid en vriendschap. Iemand die mijn voer- en waterbak regelmatig vult, en daarbij een lekkere mand voor me heeft én mij regelmatig mee neemt voor een wandeling. U krijgt er dan een vriendinnetje voor het leven bij.

Denkt u nu: “Die mooie dame” kan en wil ik wel een heel mooi leven geven?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Diana werd op 14 oktober 2020 geadopteerd.