Catherine

Catherine

Catherine 00 Profiel

Indicatieve gegevens
Teefje – Geboren: in 2015
Grootte:  ca. 50 cm (gemeten op: 19-10-2018)
Gewicht:  18 kg (gewogen op: 19-10-2018)
Gesteriliseerd: Ja
Status: BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE

Vrijwilligers vonden Catherine plotseling op een van de plekken waar ze voor andere zwerfhonden zorgen. Ze kwam meteen dicht bij hen, vol vreugde, duidelijk uitgehongerd en met een enorme tumor op haar genitaliën. Ze hebben haar direct naar de dierenarts gebracht, waar ze er achter kwamen dat het een baarmoeder verzakking was. Catherine is meteen behandeld en gesteriliseerd om te voorkomen dat dit nog eens gebeurt! Helaas was er op dat moment niemand geïnteresseerd in het adopteren van deze lieve meid.

Omdat de opvang plekken meer dan overvol zitten was er geen andere keus dan haar terug plaatsen waar ze gevonden is.
Met alle risico’s die daar aan vastzitten.
De nood is dus extra groot om voor haar een plekje te vinden.

Catherine 02

Persoonlijke kenmerken & houding:
We schatten dat Catherine rond 2015 geboren is en 18 kg weegt. Ze is een lieve hond die harmonieus leeft met andere zwerfhonden en katten van het gebied zonder problemen te veroorzaken. Altijd blij, op zoek naar liefde, knuffels en genegenheid… ideaal voor een gezin!
Ze is nu gesteriliseerd en op zoek naar haar voor altijd thuis!

Catherine 03

Als u ons meisje de liefde wilt bieden die ze verdient, neem dan contact met ons op via het belangstellingsformulier voor Catherine!

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.
  • Catherine 01