Athena

Athena
Teefje Athena 00 Profiel 03
Indicatieve gegevens
Teefje Athena – Geboren: 11 augustus 2018
Grootte: 60 cm (gemeten op: 26-01-2022)
Gewicht: ca. 30-35 kg (geschat op: 26-01-2022)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Lieve mensen in Nederland.

Teefje Athena 16W
Wie ben ik?

Mijn naam is Athena en ik woon in de opvang voor honden in Griekenland. Hoe dat zo komt, zal ik u in het kort vertellen.
Toen ik bijna een jaar oud was, ben ik gedumpt voor het hek hier. Vastgebonden met een touw aan mijn nek met een papiertje erbij waar mijn naam op stond.
Sindsdien leef ik hier in een opvang die je nauwelijks zo mag noemen. Tot nu toe woon ik (met nog meer afgedankte honden) achterin op een soort berg waar we gewoon zo goed als vergeten zijn. Soms staat er wat voer of water maar het grootste gedeelte van de tijd zijn we op onszelf aangewezen, in weer en wind en niemand ons nog opmerkt……Totdat op een dag Arnolda hier op bezoek kwam.
Zij zag me staan achter een hek en het was liefde op het eerste gezicht. Ze heeft me heerlijk geknuffeld en beloofd dat ze haar uiterste best gaat doen om mij een veilig thuis in Nederland te bezorgen.
Ik ben zelfs al gesteriliseerd, gechipt, volledig gevaccineerd en ontwormd en mag nu op de site van DRG naar een eigen baasje zoeken.
Alles over de plek waar ik nu woon, heeft Arnolda opgeschreven in “Arnolda’s Dagboek“.

Teefje Athena 17W
Karakter:

Ik ben een vriendelijke hond die ooit bij mensen moet hebben gewoond. Ik ben sociaal, vriendelijk en afwachtend.
Hoe ik ben met katten en kinderen, is niet bekend want die wonen hier niet.

Teefje Athena 28W
Wat zoek ik?

Hier denkt men dan ook dat ik het beste op mijn plek ben bij een liefdevolle baas of familie. Iemand die weet hoe het is om een hondje te krijgen die al veel nare dingen heeft gezien en meegemaakt. Een hondje dat nog aan alle nieuwe dingen moet wennen. Dat kan meer of minder tijd nodig hebben maar zeker ook veel liefde en geduld.
Ik ben al tevreden met een eigen mandje, iedere dag eten en drinken, iedere dag een knuffel en lieve woordjes, fijne wandelingen en uiteraard een plek waar ik nooit meer weg hoef. Een plek dus waar onvoorwaardelijk van mij wordt gehouden.

Denkt u dat u de geschikte baas voor mij kan zijn?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in en wie weet, is er een match en zien we elkaar snel?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.