Alana-geadopteerd

Alana

Indicatieve gegevens
Geboren: 19 juli 2017
Grootte:  34 cm (gemeten op: 20 juni 2018)
Gewicht:  8 kg (gewogen op: 4 augustus 2018)
Gesteriliseerd: JA

Alana, dat is de naam die de mensen van Dog Rescue Greece mij gegeven hebben.
Een jaar lang (want ze denken dat ik een jaar geleden geboren ben) had ik geen naam.
Ik moest zien te overleven. In het begin alleen maar de laatste tijd samen met mijn vijf pupjes.
Dat valt niet mee voor een klein hondje zoals ik.

Teefje Alana van Dog Rescue Greece

Maar ik ben ook heel pienter. Mijn zwangerschap is mij overkomen, ik moest er het beste van zien te maken en probeerde mijn vijf pupjes zo goed mogelijk op te voeden en te voeden. Dat deed ik onder een oude truck, daar was tenminste een beetje schaduw.

Op een goede dag werden wij allemaal naar een dierenarts gebracht. Ik vond het maar vreemd, maar begrijp nu dat het onze redding was. Daar werden wij nagekeken, verzorgd en gevaccineerd.
Ook brachten ze mij naar de kapper. Ze vonden het nodig omdat ik, alhoewel ik een echt dametje ben, natuurlijk nogal vies geworden was daar onze die oude truck.

Teefje Alana van Dog Rescue Greece

Wat was dat heerlijk! En was is het nu heerlijk om te weten dat die lieve mensen mij en mijn pupjes verzorgen en dat we ons nooit meer zorgen hoeven te maken. Ik kan het nog steeds niet goed begrijpen, maar het besef dringt langzaam tot me door dat ik nu begonnen ben aan een goed leven.

Er moet nog wel een plekje voor mij gevonden worden (voor mijn kindjes is het allemaal al goed gekomen, daar hebben deze lieve mensen wel voor gezorgd). Ik ben al wel in Nederland, maar mijn blijvende mandje heb ik nog niet gevonden.
Mag mijn mandje bij u staan? Vul dan snel een belangstellingsformulier voor mij in!

Teefje Alana van Dog Rescue Greece

Ik ben een klein, lief hondje. Ze zeggen dat hier in Nederland veel lieve baasjes voor mij te vinden zijn. Als u dat formulier invult, dan nemen de mensen van Dog Rescue Greece zo spoedig mogelijk contact met u op.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Alana werd op 24 augustus 2018 geadopteerd.