Agapi

Agapi
Teefje Agapi 00 Profiel 03
Indicatieve gegevens
Teefje Agapi – Geboren: ca. september 2014
Grootte: 67 cm (gemeten op: 28-04-2020)
Gewicht: 37 kg (gewogen op: 28-04-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: Binnenkort in Nederland

Hallo beste mensen, ik heet Agapi en zou heel graag in Nederland mijn geluk vinden.

Teefje Agapi 18 W

Als jong hondje ben ik op de straat in Griekenland gevonden en naar de opvang gebracht. Waar ik vandaan kom is verder niets van bekend. In de opvang hebben ze mij opgevoed en ik heb heel goed geleerd om met mensen en de andere hondjes om te gaan. Geen enkel probleem.
Om de een of andere reden is het mij nog niet gelukt om een eigen huisje te vinden bij een lieve familie of baasje die helemaal voor mij gaat.

Teefje Agapi 23 W

Ik zit nu al 5 jaar in de Shelter en zou zo heel graag nog eens in een echt huis wonen waar ze helemaal voor mij gaan. Waar ze mij de liefste hond van de wereld vinden. Ik heet dus Agapi wat “lief” betekent en dat is een naam die dus wel bij mij past. Ze vinden mij hier heel lief en vriendelijk en ik vind hun ook erg lief maar toch…een eigen thuis is altijd beter.
Zou u mij willen adopteren en leren hoe het is om in een echt huis te wonen? Heeft u genoeg liefde en geduld om mij daarin te begeleiden en een goede huishond van mij te maken? Ik beloof u dat u daar heel veel trouw en vriendschap voor terug krijgt.

Teefje Agapi 20 S

Wilt u met mij het avontuur aangaan?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in. Poot van Agapi.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.