Zoë

Zoë
Teefje Zoë 00 Profiel 02
Indicatieve gegevens
Teefje – Geboren: 23 november 2018
Grootte: 45 cm (gemeten op: 07-12-2019)
Gewicht: 11 kg (gewogen op: 07-12-2019)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Onder optie
  • Locatie: In Nederland

Zoë (voorheen Arta) werd op 1 mei 2019 via DRG geadopteerd in Nederland. Ze kwam uit de shelter in Griekenland en half juli dit jaar werd haar broertje door dezelfde mensen geadopteerd. De afgelopen maanden is gebleken dat Zoë best een onzeker hondje is, zowel naar andere honden als naar vreemde mensen toe. Vanwege veranderende werkomstandigheden, had haar baasje helaas de tijd niet meer om deze dingen samen met Zoë op te lossen.

Teefje Zoë 13 S

Zoë is een hele lieve, speelse en nog jonge hond. Ze verblijft nu in een pleeggezin waar ook kinderen aanwezig zijn en daar heeft ze in korte tijd grote sprongen gemaakt. Haar pleegmoeder vindt haar lief, vrolijk en vooral heel leergierig. Ze speelt leuk met de andere honden in huis, en ook met de daar aanwezige kat gaat het prima. Zoë verdient dus echt een tweede kans! Zij kan er immers niets aan doen dat haar baasje geen tijd meer had om haar te helpen met haar zelfvertrouwen.

Wij zoeken voor Zoë dan ook een baas die haar de zekerheid en veiligheid kan bieden, die zij zo nodig heeft.
Het zou geweldig zijn als er al een stabiele hond in huis is, waaraan ze zich kan optrekken.

Teefje Zoë 16 W

Heeft u interesse in Zoë en bent u bereid met haar te werken?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor haar in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.