Talia-geadopteerd

Talia
Teefje Talia 00 Profiel 02
Indicatieve gegevens
Teefje Talia – Geboren: 20 juni 2018
Grootte: 50 cm (geschat op: 21-10-2020)
Gewicht: 16 kg (geschat op: 21-10-2020)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Beste mensen, ik ben Talia en woon sinds kort in een gastgezin in Nederland.

Teefje Talia 17 W
Wie ben ik?

Een tijdje geleden ben ik samen met mijn 2 puppy’s, Trixi en Trudy, gevonden op de straat in Griekenland. Wij zijn naar de opvang gebracht waar ik veilig mijn meisjes heb opgevoed.
Nu zijn ze groot genoeg om op eigen pootjes te staan en zij hebben al een eigen baasje gevonden. We zijn dus gezellig met z’n drieën naar Nederland gevlogen en we hebben elkaar gedag gezegd op Nederlands bodem. Nu woon ik even in een gastgezin, ook in afwachting van een eigen baasje.

Teefje Talia 13 W
Karakter:

Ik ben een hele lieve hond. In het begin kan ik nog wel een beetje verlegen zijn maar als ik je eenmaal ken, ben ik daar snel overheen.
Ik ben een blij en vrolijk typje en hou wel van een beetje aandacht en gezelligheid.
Hier in het gastgezin zijn geen andere hondjes en het voordeel daarvan is dat ik alle aandacht krijg. Ik vind spelen met andere hondjes wel erg leuk hoor.
Hoe ik met poesjes omga is onbekend want die wonen hier niet en ook niet in de Griekse opvang. Ik ben daar dus niet aan gewend.
Ze hebben hier wel kinderen en dat gaat gewoon goed.

Teefje Talia 11 S
Wat zoek ik?

Ik zoek een eigen plekje waar de mensen onvoorwaardelijk van mij houden. Een baasje of familie waar ik helemaal bij ga horen en waar genoeg tijd en geduld is om mij een liefdevolle opvoeding te geven.

Denkt u dat u voor mij de geschikte baas bent en we samen een leuke toekomst kunnen krijgen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Talia werd op 14 november 2020 geadopteerd.