Smudo

Smudo
Reutje Smudo 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Reutje Smudo – Geboren: ca. 15 december 2019
Grootte: ca. 55 cm (geschat op: 18-10-2020)
Gewicht: 40 kg (gewogen op: 18-10-2020)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Hallo beste mensen, ik ben Smudo en zwerf rond op de straat in Griekenland.

Reutje Smudo 25 W
Wie ben ik?

Ik woon op de straat omdat er voor mij nergens een plekje is in de opvang maar…..ik heb een opvang voor hondjes ontdekt waar ik bijna iedere middag gewoon naar toe loop. Dan mag ik daar spelen met de hondjes en er is ook een poes waar ik het goed mee kan vinden. Nadat ik wat te eten heb gekregen en een fijne knuffelbeurt, moet ik helaas wel weer de straat op want er is ook hier geen plekje voor mij.
Waarom ik op de straat loop, is niet bekend. Er is rondgevraagd naar de mensen waar ik bij zou kunnen horen maar zonder succes. Zeer waarschijnlijk ben ik, zoals zoveel hondjes hier overkomt, gewoon gedumpt.
Ik mis een stuk van mijn rechteroor. Waarom of hoe dat is gebeurd is niet bekend maar ik heb er gelukkig geen last van en het is goed genezen.

Reutje Smudo 10 W
Karakter:

De mevrouw hier vindt mij een super sociale hond die waarschijnlijk al in een huis heeft gewoond met een eigen baasje. Met mij is dus helemaal niets mis.
Ik doe het heel goed met de katten, andere honden, mensen, puppy’s etc., en daarom zou ze me zo graag een eigen huisje gunnen.

Reutje Smudo 14 S
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een baas die onvoorwaardelijk van mij gaat houden en me een veilig thuis kan bieden. Een eigen mandje en familie waar ik helemaal bij hoor zou ik geweldig vinden.

Wilt mij begeleiden tot een goede huishond, dan word ik uw maatje voor het leven.
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.