Sabrina-geadopteerd

Sabrina
Teefje Sabrina 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Sabrina – Geboren: ca. begin mei 2020
Grootte: Puppy in de groei
Gewicht: 10,5 kg (gewogen op: 20-07-2020)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Dag lieve mensen. Ik ben Sabrina en woon in de opvang in Griekenland.

Teefje Sabrina 01 W
Wie ben ik?

Mijn moeder, mijn broertje Bandit en ik zijn gevonden door Arnolda van DRG. Zij zag ons lopen op een afgelegen weggetje. We zagen er zeer slecht verzorgd uit. Arnolda heeft kunnen achterhalen waar wij vandaan kwamen en heeft aan de man die zich onze “eigenaar” noemde, gevraagd of ze mijn broertje en mij mee mocht nemen en onze moeder mocht steriliseren. Gelukkig vond hij dat goed en zo ben ik in de opvang terecht gekomen.
Een dag later heeft Arnolda mijn broertje ook opgehaald.
We zaten vol met teken. Vooral in de oren en tussen de tenen. We zijn naar de dierenarts geweest en buiten dat we heel erg moe waren, vond hij ons helemaal gezond.

Teefje Sabrina 11 W
Karakter:

Ik ben nog een jong puppy en daarom is er nog niet zo heel veel over mij te vertellen maar..dat heeft ook voordelen. Ik moet alles nog leren en als ik dat samen met een baasje kan doen bouw je samen een hechte band op.

Teefje Sabrina 04 W
Wat zoek ik?

Ik ben dus op zoek naar een lief baasje of vrouwtje die het leuk vindt om samen met mij te gaan oefenen om een goede huishond te worden. In het begin heb ik even tijd nodig om te wennen maar daarna krijgt u er trouwe vriendin bij.

Heeft u voor mij een plekje en genoeg tijd om van mij een goede hond te maken die kan meedraaien in de maatschappij?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Sabrina werd op 23 september 2020 geadopteerd.