Rosie-geadopteerd

Rosie
Teefje Rosie 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje – Geboren: ca. eind 2017
Grootte: 30 cm (gemeten op: 1-12-2019)
Gewicht: 8 kg (gewogen op: 1-12-2019)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Beste mensen in Nederland, ik ben Rosie en woon in de opvang in Griekenland.
Hoe dat zo gekomen is, zal ik u vertellen.

Teefje Rosie 03 W

Een poosje geleden ben ik gevonden in de buurt van de opvang waar ik nu woon.
Ik was heel vies en uitgehongerd. De mevrouw die mij daar zag zitten heeft mij meegenomen naar binnen waar ze me in bad hebben gestopt. Ik heb ook heerlijk gegeten.
Wie mij heeft achtergelaten is niet bekend maar waarschijnlijk ben ik gewoon gedumpt omdat ik drachtig was. Waar mijn puppy’s zijn gebleven, weet helaas niemand.
We zijn ook bij de dierenarts geweest en daar heb ik een paar prikjes gehad en gelijk een middeltje tegen vlooien en wormpjes. Verder ben ik helemaal nagekeken en gezond verklaard.

Er is nog niet zoveel te vertellen over mij. Ik ben een klein lief hondje met een rustig karakter. Puppy’s hou ik niet zo van omdat ik die te druk vind en daar word ik alleen maar nerveus van. Ik zou wel heel graag weer in een eigen huisje wonen. Het liefst met een warme mand en een baasje dat tijd, geduld en liefde voor mij heeft zodat ik rustig kan wennen aan alle nieuwe dingen. U krijgt er van mij heel veel liefde en trouw voor terug.

Teefje Rosie 04 W

Zou u mij als maatje willen hebben?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Rosie werd 14 december 2019 geadopteerd.