Quinty-geadopteerd

Quinty
Teefje Quinty 00 Profiel 2
Indicatieve gegevens
Teefje Quinty – Geboren: ca. eind augustus 2018
Grootte: 50 cm (geschat op: 29-07-2020)
Gewicht: 17 kg (gewogen op: 29-07-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Hallo beste mensen, ik ben Quinty en woon sinds kort in een gastgezin in Nederland.

Teefje Quinty 11 W
Wie ben ik?

Als klein puppy hebben mensen mij in Griekenland op de straat gevonden. Ze hebben me meegenomen en afgegeven bij de shelter. Nu werd het onderhand wel eens tijd om op eigen pootjes te gaan staan, en dus ben ik naar Nederland gekomen.

Teefje Quinty 12 W
Karakter:

Hier bij mijn gastgezin woon ik samen met nog twee andere honden, een kat en kinderen. Ik vind hen allemaal erg lief en ik kom graag een knuffel bij ze halen. Gelukkig vinden ze mij ook allemaal heel lief. Mijn gastmoeder zegt steeds dat ik zo’n schatje ben. Verder ben ik zindelijk, niet waaks, en ik kan goed alleen zijn. Ik ben nog wel erg verlegen naar mensen die ik niet ken. Ook schrik ik soms van onverwachte geluiden, maar voor onweer ben ik helemaal niet bang.

Teefje Quinty 10 W
Wat zoek ik?

Graag zou ik een baasje of familie krijgen waar ik nooit meer weg hoef. Een “forever home” dus. Een baas die ervoor zorgt dat ik me veilig voel en die me alle tijd geeft om in mijn eigen tempo de nieuwe omgeving op te nemen en te begrijpen.

Heeft u de tijd, liefde en geduld om dit samen met mij te doen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in en wie weet zien we elkaar dan snel?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Quinty werd op 1 September 2020 geadopteerd.