Pepsi-geadopteerd

Pepsi
Teefje Pepsi 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Pepsi – Geboren: 29 december 2018
Grootte: 40 cm (gemeten op: 05-07-2020)
Gewicht: 13 kg (gewogen op: 05-07-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: Binnenkort in Nederland

Lieve mensen in Nederland, ik ben Pepsi en woon in de opvang in Griekenland. Hoe dat komt, vertel ik u hieronder.

Teefje Pepsi 09 W
Wie ben ik?

Tijdens de lock down in de corona crisis, ben ik gevonden door een politieagent op de straat. Ik kon nergens naar toe en de agent heeft mij naar de opvang voor hondjes gebracht. Er wordt al een poosje heel goed gezocht naar een goed huisje voor mij maar tot nu toe wil dat niet erg lukken.
Inmiddels ben ik onderzocht door de dierenarts, heb al mijn nodige prikjes gehad en ze hebben me ook gesteriliseerd zodat ik geen puppy’s kan krijgen. Mijn bloedtesten waren in orde en niets houd mij meer tegen om een eigen huisje in Nederland te zoeken.

Teefje Pepsi 02 W
Karakter:

Ik ben dus Pepsi en ben anderhalf jaar oud. De mensen in de opvang vinden mij een vriendelijke en speelse jongedame. Dat klopt want spelen vind ik geweldig maar .. ik mis ook wel het contact met mensen en ben daar graag bij in de buurt.

Teefje Pepsi 03 W
Wat zoek ik?

Ik zoek dan ook een baasje die alle tijd voor mij heeft om samen leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld lekkere wandelingen maken en samen op de bank een beetje kroelen. Ik moet nog best veel leren dus daarom zoek ik ook een baas die van mij een goede huishond kan maken. Het liefste iemand die genoeg geduld, liefde en een beetje humor heeft.

Denkt u dat u na het lezen van mijn wensen, de beste baas bent die ik me maar kan wensen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Pepsi werd op 06 augustus 2020 geadopteerd.