Pepper-geadopteerd

Pepper
Reutje Pepper 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Reutje – Geboren: mei 2019
Grootte: 50 cm (gemeten op: 7-11-2019)
Gewicht: 15 kg (gewogen op: 7-11-2019)
Gecastreerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Hallo lieve hondenliefhebbers in Nederland. Mijn naam is Pepper en ik woon in Griekenland.

Reutje Pepper 21 W

Keri en ik zwierven op de straat, hadden honger en dorst en niemand wist waar we vandaan kwamen. We zijn gevonden door hele lieve mensen waar we goed te eten en drinken kregen. We zijn zelfs in bad gestopt. Wat hadden we het goed maar helaas …. de mensen gaan weer naar hun eigen huis en wij kunnen niet mee. We kunnen ook niet voor onszelf zorgen en daarom zijn wij via Dog Rescue Greece in de opvang geplaatst. Omdat we daar ook niet altijd kunnen blijven, mogen we nu allebei apart naar een eigen baasje gaan zoeken.

Ik ben een vrolijk een actief hondje en ze vinden mij hier ook wel zelfverzekerd en gehoorzaam. Ik kan zelfs al gaan zitten als ze het vragen maar moet ook nog heel veel leren. Daarom zoek ik een baas die zin heeft om met mij leuke dingen te gaan doen en mij wil leren hoe ik een goede huishond kan worden. Lange wandelingen maken, spelletjes doen en misschien naar een hondenschool?

Update 30-11-2019:
Pepper kan niet in een gezin worden geplaatst waar een kat aanwezig is!

Reutje Pepper 09 W

Wilt u graag Pepper zijn baasje worden?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor hem in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Pepper is 28 december 2019 geadopteerd.