Mitsi-geadopteerd

Mitsi
Teefje Mitsi 00 Profiel 04
Indicatieve gegevens
Teefje Mitsi – Geboren: 1 maart 2017
Grootte: 54 cm (gemeten op: 02-04-2020)
Gewicht: 23 kg (gewogen op: 02-04-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Lieve allemaal, ik ben Mitsi en woon in een gastgezin in Nederland.

Teefje Mitsi 15 W
Wie ben ik?

Ik ben gevonden in een dorpje in Griekenland en hoe ik daar precies terecht ben gekomen weet niemand. Ineens was ik daar en ben ik niet meer weggegaan.
De mensen van de shelter hebben mij naar de dierenarts gebracht die me heeft gesteriliseerd en ingeënt. Daarna mocht ik in de opvang gaan wonen.
Toen ik eenmaal naar een baasje in Nederland mocht was ik heel blij, maar helaas kon ik daar na een tijdje toch niet blijven. Nu woon ik dus bij een gastgezin en daar heb ik het erg naar mijn zin.

Teefje Mitsi 05
Karakter:

Ik leef daar met nog 2 andere honden, een kat en kinderen en ik doe het supergoed. Ik loop goed mee aan de riem, trek niet, ben zindelijk en kan ook goed even alleen blijven. Ik kan af en toe wel wat waaks zijn.
Ik heb wat tijd nodig om even te wennen en nieuwe mensen volledig te vertrouwen, maar als ik dat eenmaal doe, ben ik een hele lieve en vrolijke hond. Ik zoek dus een baasje die mij consequent maar eerlijk behandeld, en mij de tijd geeft om te wennen. Omdat ik zo geniet van het spelen met andere honden zou het wel erg fijn zijn als er al een andere hond in huis is.

Teefje Mitsi 04 S
Wat zoek ik?

Dus beste mensen, ik ben een lieve en gezonde hond van 23 kilo, en ben dus op zoek naar iemand die mij helemaal ziet zitten en me een echt thuis en een lekkere mand wil geven.

Denkt u na het lezen van mijn verhaal dat we het wel kunnen vinden samen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in en wie weet zien we elkaar dan snel.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Mitsi werd op 23 september 2020 geadopteerd.