Melanie-geadopteerd

Melanie
Teefje Melanie 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Melanie – Geboren: 29 april 2020
Grootte: Puppie in de groei
Gewicht: 4,8 kg (gewogen op: 24-08-2020)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Dag lieve mensen, ik ben Melanie en ben samen met mijn 8 broertjes en zusjes gevonden in de bergen in Griekenland.

Teefje Melanie 07 W
Wie ben ik?

Wij liepen daar met onze moeder. Gelukkig heeft iemand Dimitris van de Shelter gewaarschuwd en zijn ze ons komen zoeken.
Nadat ze ons gevonden hadden, zijn we meegenomen naar de opvang. Inmiddels zijn we naar de Dierenarts geweest, helemaal nagekeken en hebben we onze prikjes gehad. We zijn allemaal gezond en als we onze laatste prikjes hebben gehad, mogen we in het vliegtuig naar Nederland.
Er wordt verwacht dat we 20 tot 25 kg zwaar gaan worden als we volwassen zijn.
Een middelmaatje dus.

Teefje Melanie 08 W
Karakter:

Tja, daar valt natuurlijk nog niet zo heel veel over te zeggen. Ik ben een normale gezonde pup en heb wel plezier in mijn leventje. In de opvang heb ik het goed en maak ik plezier met de andere hondjes. Over een poosje als ik mag reizen, zou het heel fijn zijn als er een baasje of vrouwtje in Nederland op mij zou wachten met mijn gouden mandje.

Teefje Melanie 09 W
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een lieve baas, vrouwtje of familie waar ik groot mag worden en kan blijven tot ik oud ben. Bij mensen die weten dat een pup niet alleen lief is maar dat hij ook veel aandacht, geduld en liefde nodig heeft. Iemand die kan lachen als ik gekke dingen doe maar tegelijk ook laat weten als ik iets niet goed doe. “Jong geleerd is oud gedaan”.

Bent u dat baasje en zou u mij graag in uw huis opnemen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Melanie werd op 24 september 2020 geadopteerd.