Lily-geadopteerd

Lily
Teefje Lily 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Lily – Geboren: Augustus 2019
Grootte: 26 cm (gemeten op: 12-10-2020)
Gewicht: 6,8 kg (gewogen op: 12-10-2020)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Lieve mensen mijn naam is Lily en ik woon op dit moment nog in de Griekse opvang.

Teefje Lily 03 W
Wie ben ik?

Half augustus 2020 werd ik samen met mijn zusje Loulou gevonden op een braakliggend terrein in Griekenland. Het was daar voor ons niet veilig omdat een groep grotere honden het op ons hadden voorzien.
De vrijwilligers die ons vonden hebben ons meegenomen naar de dierenarts waar we helemaal zijn onderzocht en waar we alle benodigde behandelingen en prikjes hebben gekregen.
Mijn zusje heeft in Nederland al haar eigen baasje gevonden maar ik moest nog even in de kliniek blijven en zou dan in Griekenland worden geadopteerd. Dat is jammer genoeg niet doorgegaan en nu mag ik mijn geluk gaan vinden in Nederland. Ik ben gechipt, ingeënt en helemaal klaar voor mijn grote reis naar Nederland.

Teefje Lily 05 W
Karakter:

Net als mij zus ben ik een heel sociaal hondje en vind ik het heerlijk om lekker verwend te worden. Wie niet??
Aan de lijn lopen doe ik goed en even alleen thuisblijven kan ik ook.
Een bench ben ik niet aan gewend en heb ik ook niet nodig. Ik kan goed los in huis blijven zonder gekke dingen te doen en ik ben dik tevreden met een lekker zacht mandje.
Met andere honden kan ik goed overweg en kinderen zijn ook geen probleem. De poes is wel een beetje lastig want die wil ik nog wel eens achterna zitten.

Teefje Lily 07 W
Wat zoek ik?

Ik zoek een gezellig huis waar er tijd is om de omgeving te ontdekken. Ik ben niet snel ergens van onder de indruk maar heb wel even de tijd nodig om goed alles te verwerken en in me op te nemen als ik net bij u ben.
Heeft u een poes, is het wel nodig dat die al een hond gewend is en niet gelijk wegrent want dan ren ik hem achterna. Is hij niet bang voor mij, wil ik hem altijd een kans geven.

Zou u mij een echt thuis voor altijd willen geven? Ik ben klein maar fijn en een hele trouwe vriendin.
Vul alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in? Misschien zien we elkaar dan snel?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Lily werd op 1 november 2020 geadopteerd.