Kira-geadopteerd

Kira
Teefje Kira 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Kira – Geboren: 29 april 2020
Grootte: Puppie in de groei
Gewicht: 4,8 kg (gewogen op: 24-08-2020)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Dag lieve mensen, ik ben Kira en ben samen met mijn 8 broertjes en zusjes gevonden in de Griekse bergen.

Teefje Kira 09 W
Wie ben ik?

Wij liepen daar met onze moeder. Gelukkig heeft iemand Dimitris van de Shelter gewaarschuwd en zijn ze ons komen zoeken.
Nadat ze ons gevonden hadden, zijn we meegenomen naar de opvang. Inmiddels zijn we naar de Dierenarts geweest, helemaal nagekeken en hebben we onze prikjes gehad. We zijn allemaal gezond en als we onze laatste prikjes hebben gehad, mogen we in het vliegtuig naar Nederland.
Er wordt verwacht dat we 20 tot 25 kg zwaar gaan worden als we volwassen zijn.
Een middelmaatje dus.

Teefje Kira 03 W
Karakter:

Ik ben een normale vrolijke en speelse pup en ik ben gek op het ontdekken van nieuwe dingen. Verder van er niet zoveel te vertellen want ik ben nog een onbeschreven blad. Ik moet nog heel veel leren en wil dat graag samen met mijn baasje gaan doen en een goede huishond worden. Ik beloof u dat ik dan een goede huishond en trouwe vriendin zal worden.

Teefje Kira 06 W
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een lieve baas, vrouwtje of familie waar ik groot mag worden en kan blijven tot ik oud ben. Bij mensen die weten dat een pup niet alleen lief is maar dat hij ook veel aandacht, geduld en liefde nodig heeft. Iemand die kan lachen als ik gekke dingen doe maar tegelijk ook laat weten als ik iets niet goed doe. “Jong geleerd is oud gedaan”.

Bent u dat baasje en zou u mij graag in uw huis opnemen?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Kira werd op 23 september 2020 geadopteerd.