Kinta-geadopteerd

Kinta
Teefje Kinta 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Kinta – Geboren: 10 februari 2018
Grootte: 50 cm (geschat op: 20-04-2021)
Gewicht: 20 kg (geschat op: 20-04-2021)
Gesteriliseerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Lieve mensen, ik ben Kinta.

Teefje Kinta 04W
Wie ben ik?

Een paar jaar geleden werd ik gevonden in een dorp hier in de buurt. Eén van de vele hondjes die geboren worden zonder dat iemand voor ze kan zorgen. Ik ben gelukkig gevonden en naar deze shelter gebracht.
Het is hier een ongezellige nare bedoening en geen plek om lang te moeten blijven. Helaas zit ik hier al een tijdje en zou hier dolgraag weg willen.
Als u wilt weten waar en hoe ik woon, kan u dat hier allemaal lezen in Arnolda’s dagboek.
Ik ben een schitterende, elegante dame. Bijna helemaal zwart op een wit vlekje op mijn borst en witte puntjes aan mijn tenen na.

Teefje Kinta 06W
Karakter:

Als er aandacht van de verzorgers komt, ben ik er altijd bij. Dat krijgen we hier niet zo vaak dus is het dringen. Ik hou niet van conflicten en trek me snel weer terug als ik teveel ben.
Hier vinden ze me een prima hond om een eigen thuis te gaan zoeken. Ik ben nog jong en wil heel graag iets leren en bezig zijn met de baas.
Kinderen en katten wonen hier niet en ik weet dus ook niet hoe ik daarop reageer.
Met de andere honden en de mensen kan ik prima overweg. Ik ben niet bang uitgevallen maar wel voorzichtig.

Teefje Kinta 08W
Wat zoek ik?

Nu mag ik op zoek naar een fijne baas of familie met een eigen warm mandje. Waar ik nooit meer weg hoef en een goede opvoeding krijg. Waar ik een veilige plek heb met een baas waar ik altijd welkom ben.

Heeft u de tijd, het geduld en een portie vertrouwen dat nodig is om er een mooie tijd voor allemaal van te maken?Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Kinta werd op 18 juli 2021 geadopteerd.