Keri-geadopteerd

Keri
Teefje Keri 00 Profiel 1
Indicatieve gegevens
Teefje – Geboren: mei 2019
Grootte: 50 cm (gemeten op: 7-11-2019)
Gewicht: 18,6 kg (gewogen op: 7-11-2019)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Hallo lieve hondenliefhebbers in Nederland. Mijn naam is Keri en ik woon in Griekenland.

Teefje Keri 16 W

Pepper en ik zwierven op de straat, hadden honger en dorst en niemand wist waar we vandaan kwamen. We zijn gevonden door hele lieve mensen waar we goed te eten en drinken kregen. We zijn zelfs in bad gestopt. Wat hadden we het goed maar helaas …. de mensen gaan weer naar hun eigen huis en wij kunnen niet mee. We kunnen ook niet voor onszelf zorgen en daarom zijn wij via Dog Rescue Greece in de opvang geplaatst. Omdat we daar ook niet altijd kunnen blijven, mogen we nu allebei apart naar een eigen baasje gaan zoeken.

Als ik eenmaal gewend ben, ben ik een heel vrolijk hondje en vind het gezellig om bij u in de buurt te zijn. Het liefste zou ik dus een geweldige baas vinden die mij ook een geweldige hond vindt.
Heel veel dingen moet ik nog leren en misschien zal ik wel eens iets niet begrijpen of slopen of zelfs een beetje stout zijn. Maar met geduld, heel veel liefde en een beetje humor, kunnen we dat samen vast wel oplossen, toch?
Ik zie het in elk geval helemaal zitten.

Update 30-11-2019:
Keri kan niet in een gezin worden geplaatst waar een kat aanwezig is!

Teefje Keri 13 W

Ziet u dat ook wel zitten en wilt u graag mijn baasje worden?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in en wie weet zien we elkaar dan in het echt?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Keri werd 4 januari 2020 geadopteerd.