Frankie-geadopteerd

Frankie
Reutje Frankie 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Reutje – Geboren: eind 2017
Grootte: 30 cm (gemeten op: 26-11-2019)
Gewicht: 7 kg (gewogen op: 26-11-2019)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Hallo lieve mensen, ik ben Frankie en woon in de opvang in Griekenland.
Hoe dat zo komt zal ik u vertellen.

Reutje Frankie 01 W

Een tijdje geleden was ik op de straat naar eten en drinken aan het zoeken. Ik had een grote wond aan mijn staartje. Gelukkig kwam er een lieve mevrouw die mij heeft meegenomen naar de dierenarts. Er was nl. een stuk van mijn staartje af en dat deed zo’n zeer.
Ik moest 14 dagen bij de dierenarts blijven voordat het helemaal genezen was. De dierenarts heeft mij gelijk ingeënt en behandeld tegen vlooien en andere beestjes. Er is ook een beetje bloed geprikt en nu ben ik weer helemaal gezond en mag “naar huis”.
Nou ja, mijn “huis” is de opvang waar nog veel meer hondjes zitten. Ik vind het daar wel leuk maar zou ook wel heel graag een eigen familie hebben met een lieve baas en/of vrouwtje en eigen mandje.

Ik ben dol op wandelen en al zeg ik het zelf, ik best wel een knappe gozer, toch? En….mijn staartje kwispelt nog als de beste.
Ze vinden hier dat ik erg lief en aanhankelijk ben en daarom gunnen ze mij zo graag een eigen baas en warm mandje . Lief hé?

Reutje Frankie 03 W

Wat denkt u, vindt u mij ook zo’n knappert en wandelt u net zo graag als ik?
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Frankie werd 15 december 2019 geadopteerd.