Fatsas

Fatsas
Reutje Fatsas 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Reutje Fatsas – Geboren: 2012
Grootte: 40 cm (gemeten op: 18-04-2021)
Gewicht: 20 kg (gewogen op: 18-04-2021)
Gecastreerd: Ja
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Lieve mensen, ik ben Fatsas.

Reutje Fatsas 10
Wie ben ik?

Voordat ik geboren werd, liep mijn moeder voornamelijk rond in een cultureel stadje. Op een gegeven moment werd ze zwaar gewond gevonden. Er zaten enkele kogels in haar koppie en ze was zwanger van mij.
Gelukkig is zij gevonden en naar de dierenarts gebracht. Die heeft haar goed verzorgd en daarna is ze naar de shelter in Amfissa gebracht.
Ik ben daar geboren samen met nog 10 broertjes en zusjes. 8 Van ons zijn in de loop van de jaren geadopteerd en ik woon nog steeds hier met mijn moeder(Foxy) en en twee zusjes(Dontoula en Simadoula) .
We hebben hier heel wat meegemaakt maar dat is teveel om te vertellen en dat kunt u allemaal lezen in Arnolda’s dagboek.
Nu de shelter wordt opgeknapt is er ook wat meer aandacht voor ons en de verzorgers denken dat ik een hele geschikte hond zal zijn bij een liefdevolle en consequente baas.

Reutje Fatsas 12
Karakter:

Aan het huiselijke leven zal ik best kunnen wennen.
Ik ben een rustige, kalme hond en wil, net als mijn zusjes, graag “werken voor de baas”. Samen dingen ondernemen is wat ik het liefste doe.
Ik leer snel en pik de dingen makkelijk op.
Tot nu toe ben ik nog nooit alleen geweest en altijd in het gezelschap van andere hondjes.
Verwacht u alstublieft ook niet dat ik gelijk alleen in huis kan blijven. Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden.

Reutje Fatsas 03W
Wat zoek ik?

Een baasje of familie waar ik in mijn eigen tempo kan wennen aan het leven in een nieuw land.
Waar ik nog een aantal mooie jaren mag hebben bij mensen die van mij houden en respecteren. Een baasje die het ook fijn vindt om met me bezig te zijn maar waar ik ook de rust vind die ik nodig heb.
Ik ben niet piepjong meer en een rustig plekje om me op z’n tijd terug te trekken heb ik ook wel nodig.

Kan u mij dat allemaal bieden en wilt u het avontuur aan gaan?
Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in voor nog een aantal geweldige jaren.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.