Dione

Dione
Teefje Dione 00 Profiel 02
Indicatieve gegevens
Websitecode: Dione-20200365ES
Teefje Dione – Geboren: 2018
Grootte: 60 cm (gemeten op: 26-09-2020)
Gewicht: ca 23 kg (geschat op: 26-09-2020)
Gesteriliseerd: JA
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Hallo beste mensen, ik ben Dione en woon in de opvang in Griekenland.
Hoe dat zo komt zal ik u vertellen.

Teefje Dione 11 W
Wie ben ik?

Een aantal maanden geleden ben ik met mijn 6 jonge pups gevonden in een olijfboomgaard. Lieve mensen hebben ons met hulp van DRG naar een pension gebracht waar ze ons met alle liefde hebben opgevangen en verzorgd.
Mijn pups Jet, Zusje en Makker hebben inmiddels via DRG al een eigen thuis gevonden in Nederland en ik zou dat ook heel graag willen.

Teefje Dione 13 W
Karakter:

Volgens mijn verzorgers ben ik een erg lieve, rustige hond en zij denken dat ik klaar ben om een eigen baasje te gaan zoeken.
Ik hou van andere hondjes en ook voor mensen ben ik niet bang. Ik kijk wel graag eerst even de kat uit de boom maar als ik je eenmaal ken, kom ik heel graag met je knuffelen.
Ik heb nog nooit in een echt huis gewoond en daar zal nog aan gewerkt moeten worden.
Denk hierbij aan alle nieuwe indrukken die ik moet verwerken, zoals: harde geluiden, vreemde mensen, verkeer, lopen aan de lijn, etc. etc..

Teefje Dione 12 W
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een baas die snapt dat ik alles in mijn eigen tempo moet ervaren, leren en verwerken. Hoe snel dit zal gaan is bij ieder hondje verschillend maar het zou zomaar kunnen dat het eens niet zo snel zou gaan als u zou willen.
Op die momenten heb ik vooral iemand nodig die mij een helpende hand biedt en niet de moed laat zakken want echt, ik ga het leren. Daar ben ik van overtuigd.

Denkt u na het lezen van mijn verhaal dat u genoeg geduld en tijd heeft om mij een prachtig leven te geven? Dan krijgt u in ruil daarvoor een maatje met alle liefde en vriendschap die ik in mij heb.
Vult u alstublieft het belangstellingsformulier voor mij? Misschien zien we elkaar dan snel.

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.