Candy-geadopteerd

Candy
Teefje Candy 00 profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Candy – Geboren: 8 maart 2021
Grootte: 39 cm (gemeten op: 08-07-2021)
Gewicht: 8 kg (gewogen op: 08-07-2021)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Nederland

Hallo lieve mensen in Nederland.

Teefje Candy 09W
Wie ben ik?

Mijn naam is Candy. Toen ik een paar weken oud was, ben ik samen met mijn zusje Cecile bij een vuilnisbak gevonden in Griekenland. We zaten in een doosje en zijn door oplettende mensen naar de shelter gebracht.
Het is hier nu erg druk want de dag voordat we zijn gevonden, waren er ook al 4 pups binnengebracht (iets jonger dan wij) en de dag erna kwamen er nog een aantal binnen. Allemaal gevonden op die ene locatie maar wel 3 verschillende nestjes. Veel pups hebben het niet overleefd waaronder ook mijn zusje Cecile.
Cupid, Clover, Cinta, Cherry en ik zijn alleen nog over.
Hier denken de verzorgers dat ik zal uitgroeien tot een flinke middelmaat hond. Helemaal zeker is dat niet te zeggen omdat onze ouders niet bekend zijn.
We hebben inmiddels onze inentingen gehad, een wormenkuur en een chip. We zijn nagekeken door de dierenarts en allemaal gezonde hondjes. Nu mogen we op zoek naar een baasje in Nederland.

Teefje Candy 03W
Karakter:

Met mij is helemaal niets mis en ik ben een gezond, ondeugend en nieuwsgierig puppenkind zoals het hoort.
Ik ben het hele avontuur alweer vergeten.

Teefje Candy 04W
Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een baasje die een huisgenootje zoekt en ook bereid is daar de nodige tijd voor vrij te maken. Waar ik helemaal bij het gezin ga horen en daar de rest van mijn leven mag blijven.
Als ik een baasje vind, zal die mij alles nog moeten leren. Zoals alle honden heb ik een consequente maar liefdevolle opvoeding nodig, zodat ik uit kan groeien tot een hele brave en trouwe huishond.

Bent u net zo trouw als ik en zoekt u ook een maatje voor het leven?
Dan kunt u het beste het belangstellingsformulier voor mij invullen. Misschien zien we elkaar dan snel?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Candy werd op 18 juli 2021 geadopteerd.