Bowien-geadopteerd

Bowien
Teefje Bowien 00 Profiel 01
Indicatieve gegevens
Teefje Bowien – Geboren: ca. 1 mei 2020
Grootte: 40 cm (gemeten op: 01-10-2020)
Gewicht: 10 kg (gewogen op: 01-10-2020)
Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Geadopteerd
  • Locatie: In Griekenland

Hallo lieve mensen in Holland, ik ben Bowien.

Teefje Bowien 01 W
Wie ben ik?

Sinds een klein poosje woon ik in de opvang in Griekenland. Hoe dat komt zal ik u vertellen.
Samen met mijn zusje Betty en broertje Buddy, zwierf ik op de straat en bedelden wij ons eten bij elkaar. De bewoners daar hadden er genoeg van en dreigden ons te vergiftigen als we niet snel genoeg zouden verdwijnen.
Toen Arnolda dit hoorde heeft ze ons op laten halen en in een pension geplaatst. Zodra ze zelf tijd had heeft ze ons uit het pension gehaald en nu wonen we bij haar in de opvang.
In het begin waren wij erg angstig en wilden maar één ding … wegwezen hier!!
Nu ik hier eenmaal een tijdje ben, zie ik dat mensen ook wel voordelen hebben. Ik ben helemaal bijgedraaid en alleen nog een beetje voorzichtig als ik iemand niet ken.
Arnolda denkt dat wij niet veel goeds hebben meegemaakt en waarschijnlijk nog wel eens geslagen zijn met een stok of iets dergelijks. Ik kan het u helaas niet vertellen.

Teefje Bowien 05 W
Karakter:

Arnolda zegt dat ik het bijdehandtje ben van ons drietjes. Ik ben niet angstig en woon bij grotere puppies waar ik het reuze naar mijn zin heb en goed voor mezelf kan opkomen.
Met de andere hondjes hier kan ik het dus heel goed vinden en ik ben onderhand ook wel toe aan een eigen plekje.
Ik ben een stevige dame met zoals u op het filmpje kan zien, een apart kruintje in mijn nek. Wel goed kijken hoor. 🙂

Teefje Bowien 03 W
Wat zoek ik?

Ik zoek een baas of familie die mij met een zachte maar consequente opvoeding, vertelt wat er van mij verwacht wordt. Als ik iets niet gelijk begrijp, het nog een keer wil vertellen. Ik doe immers mijn best!
Kortom, een veilig thuis bij mensen die onvoorwaardelijk van mij houden. U krijgt er een trouw vriendinnetje voor terug.

Bent u toevallig net op zoek naar een zo’n vriendin voor het leven? Dan hoeft dat niet meer, want ik ben er helemaal klaar voor.
Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in?

In onze adoptieprocedure leggen wij stap voor stap uit hoe een adoptie verloopt. Wij adviseren u deze beschrijving aandachtig door te lezen.

Bowien werd op 6 november 2020 geadopteerd.